Ny fotokonst pryder entrén till kontorshuset på Varvet

I entrén utanför Galärens kontor på Västra Varvsgatan 18 hänger nu vacker fotokonst på ett urval av de ägda fastigheterna under temat stadsdröm.

Väggen med fotokonst ska skapa en välkomnande känsla för besökare och hyresgäster i kontorshuset och har placerats ihop med sittytorna ute i foajén.

Stadsdröm bjuder på ett spännande, drömskt och detaljrikt sätt att berätta om utbudet av fastigheter. Bilderna har tagits fram i samarbete med Photographer Karl-William.

Ta gärna en titt om du har vägarna förbi eller gör ett besök i bobutiken.


Fotokonsten på Västra Varvsgatan 18 har placerats intill sittytorna utanför Galärens bobutik. Foto av Photographer Karl-William.

Galären (145)
Fotokonst
Photographer karl-william
Kvarteret hägern (5)
Hägern (15)
Fastigheter
Ett samarbete för livet mellan husen

Ett samarbete för livet mellan husen

Galären och Lule Stassteater har förlängt samarbetet i ytterligare 3 år. De båda verksamheterna förenar sig i kulturens betydelse för en attraktiv stad.
Galären och Norr Media i samarbete för ett inkluderande Luleå

Galären och Norr Media i samarbete för ett inkluderande Luleå

Tillsammans startar de båda bolagen en kampanj för att få fler företag att stötta Luleå Pride 2022. För ett inkluderande och kärleksfullt Luleå.
Deli och matbar öppnar i Bergströmska gården

Deli och matbar öppnar i Bergströmska gården

Ägargruppen som öppnar Karl August och Aiko i f.d. Tallkotten hyr nu lokaler av Galären för att öppna upp en ny deli och matbar.