Galären hyr ut olika typer av parkeringsplatser. Vi har bilplatser i varmgarage, i kallgarage, utomhus med motorvärmare, med elbilsladdning och flexparkering. Vi erbjuder även två olika typer av MC-parkeringar. Läs mer om våra olika alternativ nedan.

Bilplatser / Garage

Behöver du en parkeringsplats för din bil kan vi erbjuda parkeringar utomhus med motorvärmare, i kallgarage och inomhus i varmgarage.

 

Laddplatser

Vi erbjuder parkeringsplatser för laddning av elbil och laddhybrid. Dessa finns både utomhus med motorvärmare och inomhus i varmgarage.

Flexparkering

Flexparkering innebär att du delar parkeringsplatsen med någon annan. På detta sätt skapas fler parkeringsplatser och det blir billigare för dig att hyra en plats enbart den tid du behöver den. Flexplatserna hyrs ut i två tidsperioder, den första dagtid under vardagar mellan kl. 7.30-17.00, och den andra på kvällar under vardagar mellan 17.00-07.30 samt hela dygnet under helgdagar. Du som hyr en flexplats är oftast inte bunden till en specifik plats utan kan använda valfri parkeringsplats inom viss zon på parkeringen eller i garaget som är markerad med ”Flex”.

 

MC-parkering

Vi har även ett antal mc-parkeringsplatser att erbjuda. Det finns både vanliga mc-platser och mc-förråd.
Vanliga mc-platser består av en anvisad parkeringsplats utomhus eller i varmgarage. Mc-förrådet är låsbart och endast den som hyr utrymmet har tillgång till platsen. Utrymmet finns placerat i gemensamma varmgarage. Sök på ”Mc-plats, eget utrymme” för att hitta platsen.

Se hur vår parkeringslösning för motorcykel funkar:

 

Våra lediga parkeringsplatser

Alla våra lediga parkeringsplatser publiceras på vår hemsida. Finns det lediga objekt publiceras de varje tisdag och torsdag kl. 15.00. Vill du göra en intresseanmälan på något objekt måste du registrera en användare på Mina sidor.

Till alla lediga parkeringsplatser

Läs gärna Galärens uthyrningspolicy.

Kontakt

Har du frågor om uthyrning, hyreskontrakt eller uppsägningar, maila oss på uthyrning@galaren.se