Vill du bli en av vännerna på Galären i Luleå? Då har du hittat rätt. Här publicerar vi Galärens aktuella och utannonserade tjänster.
Just nu har vi en tjänst som kundstjänstadministratör ledig. Läs mer om den nedan. Men vill du skicka in en spontanansökning kan du alltid maila den till ledigajobb@galaren.se.


Kundtjänstadministratör
med stort intresse för kundservice

Vi söker nu en kundtjänstadministratör med huvudansvar för Galärens kundtjänst. Tillsammans med dina närmaste kollegor utgör du koncernens projekt- och förvaltningsteam. Du är en del av det administrativa arbetet med uppdrag att stödja företagets huvudprocesser med kompetens, information och support. Du rapporterar till vår projekt- och förvaltningschef.

Din roll som kundtjänstadministratör innebär främst:

 • Bemanna vår kundmottagning och växel under våra öppettider 8.00-16.30.
 • Ta emot våra externa kunder och visa dem rätt i huset.
 • Ansvara för och administrera nyckelsystemet. In- och utkvittering till våra hyresgäster och entreprenörer.
 • Ta emot och hantera felanmälan via webbfelanmälan, mail, telefonbemanning och skapa arbetsordrar i vårt fastighetssystem Vitec.
 • Ansvara för att vårt intranät innehåller rätt information sett ur ett verksamhetsperspektiv.
 • Förbereda och administrera hyresgästinformation och utskick tillsammans med övriga förvaltnings- och projektmedarbetare.
 • Administrera och hålla inflyttningssamtal med inflyttande hyresgäster samt uppdatera inflyttningsinformation.
 • Upprätta och uppdatera rutinbeskrivningar.
 • Administrera passersystem, bokningssystem, taggar (Iloc, Aptus) mm. med hjälp av våra program för detta.
 • Tillsammans med förvaltningschef och förvaltare utveckla konceptet Galären Service.
 • Övriga administrativa arbetsuppgifter i teamet.

Din bakgrund/dina egenskaper

Du har några års erfarenhet av kundservice och möter alla kunder med glädje, kompetens och humor. Du är skicklig inom administration och har lätt att både förstå och använda nya digitala system. Du har en god förståelse för kunden och företagets perspektiv och strävar hela tiden efter ständiga förbättringar.
Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är en trygg kommunikatör, har hög integritet och trivs i dialogen med kunderna. Du uttrycker Dig väl i tal och skrift, både på svenska och på engelska.

Du har mycket god datorvana och lätt för att sätta dig in i nya system. Du hanterar Office-applikationer och andra system utan problem. Vi använder oss av Vitec, så erfarenhet av detta system är meriterande.

Galären är ett socialt ansvarstagande företag som verkar för en långsiktig, hållbar utveckling. I det arbetet ingår både ekonomiska, miljömässiga och sociala aspekter. Självklart delar du våra värderingar om ett hållbart samhälle med mångfald, jämställdhet och god etik.

Din ansökan

Vid rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Tjänsten som kundtjänstadministratör är en tillsvidareanställning på heltid.

Urval sker löpande och tillträde sker snarast. Du kan skicka ditt personliga brev och ditt CV till ledigajobb@galaren.se

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta vår Projekt- och förvaltningschef Magnus Bjuhr på 070-355 64 28.

Om oss på Galären

Galären är en familjeägd företagsgrupp inom fastighetsutveckling med kontor i Luleå och Stockholm. Galären i Luleå har ca 30 anställda, förvaltar ca 100 000 kvm lokaler och äger drygt 600 bostäder. Vi investerar aldrig kortsiktigt, utan vi investerar för framtiden. Inriktningen är en ansvarsfull fastighetsutveckling utifrån affärsidén: Att med fokus på hållbarhet och tillväxt långsiktigt äga och förädla fastigheter. Som fastighetsutvecklare vill vi vara i framkant. Förutom att bidra till stadens utveckling med nya attraktioner och stöd till kultur- och idrottsliv, satsar vi på ett fastighetsbestånd med spännande arkitektur. I samarbete med andra lokala intressenter vill vi göra Luleå till en bättre, roligare och mer hållbar stad. Galären förädlar, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella lokaler, alltid med vår vision för ögonen: Att ge staden liv.