Vill du bli en av vännerna på Galären i Luleå? Då har du hittat rätt. Här publicerar vi Galärens aktuella och utannonserade tjänster.

Vi söker en teknisk projektledare inom el

Nu har du chansen att bli en del av Galären i Luleå då vi söker en teknisk projektledare med fokus på el och teknikfrågor till vårt projekt- och förvaltningsteam. Har du en bakgrund inom elektronik och intresserar dig för teknik och ser möjligheter i framtidens digitalisering? Är du en teamspelare och kan arbeta kundrelaterat? Vill du jobba i en organisation där du får utvecklas och ta Galären vidare på digitaliseringsresan? Då kan det här vara jobbet för dig!

Vad är Galären för ett företag?

Galären är en familjeägd företagsgrupp inom fastighetsutveckling med kontor i Luleå och Stockholm. Galären startade i Luleå 1988 och har ca 30 anställda, förvaltar ca 100 000 kvm lokaler och äger drygt 600 bostäder. Vår inriktning är en ansvarsfull fastighetsutveckling utifrån affärsidén: Att med fokus på hållbarhet och tillväxt långsiktigt äga och förädla fastigheter. Som fastighetsutvecklare vill vi vara i framkant. Förutom att bidra till stadens utveckling med nya attraktioner och stöd till kultur- och idrottsliv, satsar vi på ett fastighetsbestånd med spännande arkitektur. I samarbete med andra lokala intressenter vill vi göra Luleå till en bättre, roligare och mer hållbar stad. Vi förädlar, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella lokaler, alltid med vår vision för ögonen: Att ge staden liv.

Hur är vår arbetsplats?

Galären i Luleå är en mindre organisation med korta beslutsvägar. Våra team utgörs av projekt och förvaltning, försäljning och stödfunktionerna, ekonomi, kommunikation och HR. Vi sitter i nya luftiga lokaler på Varvet i Luleå och vårt kontor är skräddarsytt för verksamheten med optimerad arbetsmiljö och generösa ytor med utrymme för både stora och små möten. Vi är ett prestigelöst gäng som dagligen samlas i lokalens hjärta för gemensamma fikastunder.
Galären är ett socialt ansvarstagande företag som verkar för en långsiktig, hållbar utveckling. I det arbetet ingår både ekonomiska, miljömässiga och sociala aspekter. Självklart delar du våra värderingar om ett hållbart samhälle med mångfald, jämställdhet och god etik.

Din roll som projektledare el

Tillsammans med tolv kollegor utgör du koncernens projekt- och förvaltningsteam och du ingår i vår energigrupp. Du rapporterar till vår projekt- och förvaltningschef. Dina viktigaste arbetsuppgifter är:

Projekt
• Bidra med kompentens i tidiga skeden inför avtal med lokalhyresgäster och inför bostadsprojekt
• Identifiera behov och upprätta handlingar i samarbete med kunder och det egna projektteamet
• Upprätta förfrågningsunderlag med el-beskrivningar och el-rambeskrivningar
• Upphandling av och samarbete med konsulter
• Utvärdering av anbud och upphandling av projekt
• Projektledning av el-entreprenader
• Deltagande vid slutbesiktningar och garantibesiktningar

Förvaltning
• Teknisk support i projekt- och förvaltningsteamet
• Systemansvar för tekniska lösningar i fastigheterna såsom kameraövervakning, musikanläggningar, Aptus, RCO, EcoGuard, Curves, Fastighetsstyr, Webport samt solcellsanläggningar

Energigruppen
• Vara en del av och bidra i det systematiska energioptimeringsarbete vi bedriver
• Bidra med fakta, beräkningar och utvärderingar till vårt certifieringsarbete

Vem är du?

Framtiden inom fastighetsbranschen är i stora delar digitaliserad och autonom vilket ställer krav på nya system, nya och utvecklade lösningar och innovativ kompetens i en tidigare statisk bransch. Med hjälp av ny, smart och skräddarsydd teknik är Galärens sikte inställt på högre effektivitet och hållbarhet genom digitalisering. Vi söker en person med teknisk kompetens med stort eget driv och vilja att ta Galärens fastighetsbestånd vidare in i digitaliseringseran.
För att passa in i rollen som teknisk projektledare inom el  har du erfarenhet från el-, it- och/eller andra teknikområden. Vi ser gärna att du har kunskap inom elkraft, energiteknik, förnybar energi, elinstallationer, kommunikationsnät, mät- och reglerteknik, mät- och styrteknik och styrsystem. Du kan också ha arbetat med systemplattformar, AI-lösningar, intelligent automation, digitalisering och molntjänster.
Det är meriterande om du har något eller några års erfarenhet av arbete inom fastighetsförvaltning, byggteknik, styr och regler, fastighetsadministrativa system (Vitec, Aptus, RCO, Curves).
Du är en omvärldsbevakande framtidsspanare som vill tänka nytt och ligga steget före. Som teamspelare är du bra på att planera och organisera ditt arbete. Både tillsammans med våra kunder och med dina nya kollegor.
B-körkort är ett krav.

Det här kan vi erbjuda dig

Medarbetarna är Galärens viktigaste resurs. Vi vill ha engagerade, motiverade och delaktiga medarbetare som upplever god balans mellan arbete och privatliv. Därför försöker vi på olika sätt stimulera medarbetarnas trivsel och utveckling genom utbildning och kompetensutveckling. Vi erbjuder en extra sjukvårdsförsäkring, företagshälsovård samt gratis friskvård minst en timme i veckan på betald arbetstid. För att personalen enkelt ska kunna kombinera arbete och familjeliv uppmanas medarbetare att ta ut tid för barnledighet och vård av barn.
Som anställd i Galären ska man vara trygg i sin anställning och uppfatta att villkoren är goda jämfört med marknaden. Att arbeta på Galären ska vara hanterbart, begripligt och meningsfullt. Vi jobbar strategiskt med faktorer som påverkar medarbetarens upplevelse av arbetet och arbetsplatsen.

Din ansökan

Vid rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Tjänsten som projektledare el är en tillsvidareanställning på heltid.
Urval sker löpande och tillträde sker snarast. Skicka in ditt personliga brev och ditt CV till [email protected]

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta vår Projekt- och förvaltningschef Magnus Bjuhr på 070-355 64 28.