Vikarierande kundtjänstadministratör med stort intresse för kundservice

Vi söker nu en kundtjänstadministratör med huvudansvar för Galärens kundtjänst i sommar. Tillsammans med dina närmaste kollegor utgör du koncernens projekt- och förvaltningsteam. Du är en del av det administrativa arbetet med uppdrag att stödja företagets huvudprocesser med kompetens, information och support. Du rapporterar till vår förvaltningschef.

Din roll som kundtjänstadministratör innebär främst:
• Bemanna vår kundmottagning och växel under våra öppettider 8.00-16.30 med lunchrast om 30 min.
• Ta emot alla våra besökande kunder, gäster och entreprenörer och visa dem rätt i huset.
• Ansvara för och administrera nyckelsystemet. In- och utkvittering till våra hyresgäster och entreprenörer.
• Ta emot och hantera supportäreden via webben, mail och genom telefonbemanning samt skapa arbetsordrar i vårt fastighetssystem Vitec.
• Förbereda och administrera hyresgästinformation och utskick tillsammans med övriga förvaltnings- och projektmedarbetare.
• Administrera och hålla inflyttningssamtal med inflyttande hyresgäster.
• Administrera passersystem, bokningssystem, taggar (Iloc, Aptus) mm. med hjälp av våra program för detta.
• Övriga administrativa arbetsuppgifter i teamet.

Din bakgrund/dina egenskaper
Du har erfarenhet av kundservice och möter alla kunder med glädje, kompetens och humor. Du är skicklig inom administration och har lätt att både förstå och använda nya digitala system. Du har en god förståelse för kunden och företagets perspektiv och strävar hela tiden efter ständiga förbättringar.

Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är en trygg kommunikatör, har hög integritet och trivs i dialogen med kunderna. Du uttrycker Dig väl i tal och skrift, både på svenska och på engelska.

Du har mycket god datorvana och lätt för att sätta dig in i nya system. Du hanterar Office-applikationer och andra system utan problem. Vi använder oss av Vitec, så erfarenhet av detta system är meriterande.

Galären är ett socialt ansvarstagande företag som verkar för en långsiktig, hållbar utveckling. I det arbetet ingår både ekonomiska, miljömässiga och sociala aspekter. Självklart delar du våra värderingar om ett hållbart samhälle med mångfald, jämställdhet och god etik.

Din ansökan
Tjänsten som kundtjänstadministratör är ett vikariat från den 8 maj-31 augusti. Vid rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Urval sker löpande och tillträde sker den 8 maj. Du kan skicka ditt personliga brev och ditt CV till ledigajobb@galaren.se. Vi ser gärna att du även bifogar en 30 sekunder lång mobilfilm där du berättar varför du vill jobba hos oss.

Mer information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta vår förvaltningschef Linda Callenberg på tel: 070-206 00 81.


Spontanansökan?

Vill du istället skicka in en spontanansökan så kommer du i kontakt med oss genom att maila till ledigajobb@galaren.se.