Lediga tjänster

 

Är du Galärens nya fastighetsskötare?

Vi på Galären söker en social och händig fastighetsskötare som inte är rädd för att ta i och som vill ha roligt på jobbet. Du blir en del av vårt förvaltningsteam och bär en viktig roll både för oss och våra hyresgäster.

Din roll som fastighetsskötare

Som fastighetsskötare på Galären arbetar du i ett tight team som präglas av ett välfungerande arbetssätt, ett effektivt arbetsflöde och ett gott och nära samarbete.

Här ges du frihet under ansvar, vilket innebär att du styr din arbetsdag själv, men tar stort ansvar för ditt arbetsområde, dina fastigheter och våra hyresgäster. Hos oss får du ett roligt, rörligt och varierat arbete. Du ges även möjlighet att få utvecklas utifrån dina egna intressen.

På Galären präglas medarbetarskapet av ansvarsfullhet, nytänkande och delaktighet.

Tjänsten som vi erbjuder är tillsvidare på heltid och arbetstiderna är kl. 07.00-16.00 på vardagar.

Några av dina arbetsuppgifter och ansvarsområden

  • Du ansvarar för den löpande skötseln av Galärens lokal- och bostadsfastigheter och att hyresgästerna får en trivsam och fungerande miljö att bo och verka i. Du bär ett särskilt ansvar för dina tilldelade fastigheter.
  • Du sköter en kontinuerlig rondering av våra fastigheter samt rapporterar och åtgärdar eventuella brister
  • Du hanterar de felanmälningar som kommer in, antingen från ronderingen eller från våra hyresgäster
  • Du uppmärksammar, värderar, rapporterar och hanterar underhålls- och reparationsarbeten i enlighet med Galärens underhålls- och verksamhetsplan
  • Du informerar och håller en god dialog med våra hyresgäster i dina ärenden, likväl som du initierar och driver de viktiga kontakterna med våra entreprenörer och samarbetspartners.
  • Du äger del av resultatet i vår regelbundna nöjd-kund-undersökning och använder det som ett verktyg i förbättringsarbetet.

Vem är du?

Du är en händig och driven person som är självgående och som har förmågan att planera och prioritera dina egna arbetsuppgifter.

Du har lätt för att samarbeta i team och uppskattar att vara del av en arbetsgrupp med en prestigelös inställning som alltid hjälper och stöttar varandra.

Du har social kompentens, intresse för kundservice och bemöter både dina kollegor och kunder med glädje, kompetens och humor.

Vi ser gärna att du är en person som bidrar med förslag om förbättringar eller åtgärdsbehov.

Eftersom vi använder digitala verktyg i vår arbetsvardag uppskattar vi om du har lätt för att både förstå och använda nya system.

Galären är ett socialt ansvarstagande företag som verkar för en långsiktig, hållbar utveckling. I det arbetet ingår både ekonomiska, miljömässiga och sociala aspekter. Självklart delar du våra värderingar om ett hållbart samhälle med mångfald, jämställdhet och god etik.

Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

B-körkort är ett krav.

Din ansökan

Skicka ditt personliga brev och ditt CV till ledigajobb@galaren.se.
Urval sker löpande och tillträde sker snarast, så vänta inte med din ansökan.

Maila din ansökan till oss

Vill du veta mer om tjänsten?

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta vår förvaltningschef Linda Callenberg på 070-206 00 81 eller vår HR-chef Jenny Öhman på 072-252 84 09.

Om Galären

Galären är en familjeägd företagsgrupp inom fastighetsutveckling med kontor i Luleå och Stockholm. Galären i Luleå har ca 30 anställda och förvaltar och äger ca 100 000 kvm lokaler och drygt 600 bostäder. Vi investerar aldrig kortsiktigt, utan vi investerar för framtiden. Inriktningen är en ansvarsfull fastighetsutveckling utifrån affärsidén: Att med fokus på hållbarhet och tillväxt långsiktigt äga och förädla fastigheter. Som fastighetsutvecklare vill vi vara i framkant. Förutom att bidra till stadens utveckling med nya attraktioner och stöd till kultur- och idrottsliv, satsar vi på ett fastighetsbestånd med spännande arkitektur. I samarbete med andra lokala intressenter vill vi göra Luleå till en bättre, roligare och mer hållbar stad. Galären förädlar, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella lokaler, alltid med vår vision för ögonen: Att ge staden liv.