Gammelstadsvägen 19B, Luleå (ca 669 m2)

Lokal på Skutviken ca 1 km från Luleås absoluta centrum med möjlighet till omgående inflyttning.
Ledig lokal
Gammelstadsvägen 19B, Luleå
StatusLedigStorlekCa 669 m2ServiceOmrådet har en stor bredd av verksamheter med allt från bilhandel och livsmedel till idrottsarena, gym och restauranger. Lokal busstrafik passerar direkt utanför fastigheten.HyraEnligt överenskommelseKontaktVincent Lundahl
vincent.lundahl@galaren.se
070-779 44 00
TypButik/service/kontorLägeSkutvikenGrannarYIT, Rikshem, Heimstaden, Riksbyggen och Idrottens bingoParkeringKund-/personalparkering finns att tillgå

Lokal om 669 kvm som ligger på Skutviken, intill Svartöleden och ca 1 kvm från Luleås centrum. Ett strategiskt bra läge för att både nå centrum, Luleås utfartsleder och lokala bussförbindelser.

Lokalen är utformad enligt planritningen nedan och har egen tillgänglighetsanpassad entré samt kök och tillhörande lastkaj. Hyresgästen har tillgång till gemensamma ytor i suterrängplan med bastu, relax och omklädningsrum.

Parkeringsplatser finns att hyra i anslutning till lokalen. Skyltmöjligheter erbjuds både på flera platser, både på fasad och på skyltpylon vid fastighetens infart.

Kallförråd kan hyras till vid behov.

Lokalen finns tillgänglig omgående.

Ritning över den lediga lokalen på Gammelstadsvägen 19B.


Bild på lokalens inlastning.

Kontakta oss direkt per telefon 0920-23 51 51 eller fyll i en intresseanmälan nedan så berättar vi mer om affärsmöjligheterna i lokalen på Gammelstadsvägen 19B på Skutviken.

Intresseanmälan
Gammelstadsvägen 19B, Luleå