Gammelstadsvägen 19B, Luleå (ca 675-1688 m2)

Lokal på Skutviken ca 1 km från Luleås absoluta centrum med möjlighet till omgående inflyttning.
Ledig lokal
Gammelstadsvägen 19B, Luleå
StatusLedigStorlekCa 675-1688 m2ServiceOmrådet har en stor bredd av verksamheter med allt från bilhandel och livsmedel till idrottsarena, gym och restauranger. Lokal busstrafik passerar direkt utanför fastigheten.ParkeringKund-/personalparkering finns att tillgå
TypButik/service/kontorLägeSkutvikenGrannarYIT, Rikshem, Heimstaden, Riksbyggen och Idrottens bingoKontaktVincent Lundahl
vincent.lundahl@galaren.se
070-779 44 00

Ledig lokal om ca 675 kvm som ligger på Skutviken, intill Svartöleden och ca 1 kvm från Luleås centrum. Ett strategiskt bra läge för att både nå centrum, Luleås utfartsleder och lokala bussförbindelser.

Lokalen är utformad enligt planritningen nedan och har egen tillgänglighetsanpassad entré samt kök och tillhörande lastkaj. Hyresgästen har tillgång till gemensamma ytor i suterrängplan med bastu, relax och omklädningsrum.

Parkeringsplatser finns i anslutning till lokalen. Skyltmöjligheter erbjuds både på flera platser, både på fasad och på skyltpylon vid fastighetens infart.

Kallförråd kan hyras till.

Vill man utöka ytorna finns möjlighet att även hyra intilliggande lokal om ca 1 013 kvm.

Ritning över lokalen på Gammelstadsvägen 19B.


Bild på lokalens inlastning.

Kontakta oss på Galären om du är intresserad av lokalerna på Gammelstadsvägen 19B. Fyll i formuläret längst ned på sidan eller ring oss direkt på 0920-23 51 51.

Intresseanmälan
Gammelstadsvägen 19B, Luleå