Hornsgatan 12 (ca upptill 28 (14+14) m2)

Två lediga kontorsytor om 14 kvm vardera på Varvet i Luleå.
Ledig lokal
Hornsgatan 12
StatusLedigStorlekCa upptill 28 (14+14) m2ServiceCoop Varvet och några restauranger finns ett stenkast från kontoren. Busshållsplats för lokal- och länstrafik i närheten av fastigheten. 5-10 minuters promenad till hela centrums utbud av butiker, restauranger, caféer, kultur, hotell och nöjesliv.ParkeringMotorvärmare finns att hyra
TypKontorLägeCentrumHyraEnligt överenskommelseKontaktVincent Lundahl
vincent.lundahl@galaren.se
070-779 44 00

På Hornsgatan 12 kan vi erbjuda två lediga kontorsytor om ca 14 kvm vardera. Ytorna ligger på två olika våningsplan i byggnaden.

I hyran ingår kontorsrum och tillgång till gemensamma ytor såsom fikarum, pentry och toalett.

Städning av gemensamhetsytor ingår i hyran och möjlighet att köpa till städning till kontorsrummet finns. Bilplats med motorvärmare kan hyras separat.

För större möten och andra sammankomster finns Galärens konferensvåning på Västra Varvsgatan 18 att tillgå 150 meter bort. Här finns två generösa konferensytor med full teknikutrustning, fullt utrustat kök och bastu med relaxavdelning samt terrasser i alla väderstreck. Dessa ytor kan hyras vid behov och bokas genom Galären.


Bilder från konferensvåningen på Västra Varvsgatan 18. 

Kontakta oss på Galären om du är intresserad av kontorsytorna på Hornsgatan. Ring oss på 0920-23 51 51 eller fyll i en intresseanmälan nedan.

Intresseanmälan
Hornsgatan 12, Luleå

Fler Lokaler