Varvsgatan 35, Luleå (ca 800 m2)

Attraktiva och rymliga kontorsytor i ett plan med egen bastu, relax och tillgång till stor takterrass med utsikt över havet.
Ledig lokal
Varvsgatan 35, Luleå
StatusLedigStorlekCa 800 m2ServiceHela Luleå centrums utbud av butiker, restauranger, service, nöjen och kultur finns ett stenkast från lokalen. Samtligt som man har nära till friluftsliv och rekreation.ParkeringJa, finns att hyra i varmgarage
TypKontorLägeCentrumHyraEnligt överenskommelseKontaktVincent Lundahl
vincent.lundahl@galaren.se
070-779 44 00

På Varvsgatan 35 i Luleå väntar en ledig kontorslokal som erbjuder närhet både till centrums puls och kommunikationer samt den populära isvägen och Södra hamnplan med aktiviteter och båttrafik direkt ut i skärgården.

Med sina 800 kvadratmeter fördelat på ett plan är ytorna som gjorda för kontorsverksamheten som bryr sig om sina medarbetare. Här finns både öppna kontorslandskap och separata kontor samt en egen bastu och relax.

Förutom tillgång till en stor takterrass med utsikt över havet erbjuds även parkering i varmgarage i direkt anslutning till lokalerna.

Se lokalens planritning här


Lokalens fikarum med utsikt över vattnet och isvägen.


De olika kontorsmiljöerna i lokalen bjuder både på öppna landskap och enskilda kontorsrum.


Exteriörbild på den lediga lokalen.


Lokalen har egen bastu och relax.


Kontorslokalen har även tillgång till en stor terrass i söderläge med utsikt över havet.

Kontakta oss på Galären om du är intresserad av kontorslokalerna på Varvsgatan 35, fyll i formuläret längst ned på sidan eller ring oss direkt på 0920-23 51 51.

Intresseanmälan
Varvsgatan 35, Luleå