Hummergatan 3A, Luleå (ca 500 m2)

500 kvm butikslokaler med lager med bra exponeringsytor på populära Skutviken.
Ledig lokal
Hummergatan 3A, Luleå
StatusLedigStorlekCa 500 m2ServiceGym, ishockeyarena och flertalet restauranger och butiker i närheten. Goda kommunikationsmöjligheter med både lokal- och länstrafik.HyraEnligt överenskommelseKontaktVincent Lundahl
vincent.lundahl@galaren.se
070-779 44 00
TypButik/kontor/service/lagerLägeSkutvikenGrannarMeca, Nex Travel, Max Burgers, Region Norrbotten, Hermelinen Träning 24 mfl.ParkeringFinns att hyra i anslutning till lokalen

Ledig lokal belägen på Hummergatan 3 i ljust och öppet hörnläge med skyltfönster mot gatan. Lokalen har öppen planlösning med inlastningsmöjligheter och lagerutrymme i bakkant.

Skutviken är ett centralt beläget handelsområde som ligger direkt mot Luleås stora infartsled där ca 30.000 bilar passerar dagligen. Lokalen har bra tillgänglighet med infarter från flera håll samt goda exponeringsytor mot trafikanter. Parkeringsplatser för kunder och besökare finns direkt utanför lokalens entré.

Det finns även gott om allmänna kommunikationsmedel i anknytning till fastigheten med busshållplats för både lokal- och länstrafik ett stenkast från lokalen.

Granne ligger MECA och i grannbyggnaderna hittar man bl.a. Hermelinen Träning 24, Bastard Burgers HQ, Kommunals A-kassa, NEX Travel och MAX Burgers.

Lokalen blir ledig under hösten 2024. Tillträde sker efter överenskommelse.

Foto från butikslokalen på Hummergatan 3. 

Kontakta oss direkt per telefon 0920-23 51 51 eller fyll i en intresseanmälan nedan så berättar vi mer om möjligheterna i våra lokaler på Hummergatan 3A på Skutviken i Luleå.

Intresseanmälan
Hummergatan 3A, Luleå, Luleå