Hummergatan 1A, Luleå (ca 488 m2)

Ledig kontorslokal om 488 kvm på Skutviken.
Ledig lokal
Hummergatan 1A, Luleå
StatusLedigStorlekCa 488 m2ServiceHela Skutvikens utbud av daglig- och sällanköpshandel, träningsanläggningar, restauranger, sport- och nöjesarena samt kommunikationer i närheten av lokalen.HyraEnligt överenskommelseKontaktVincent Lundahl
vincent.lundahl@galaren.se
070-779 44 00
TypKontorLägeSkutvikenGrannarHermelinen Träning 24, MAX Burgers, Region Norrbotten, NEX Travel, Bastard Burgers HQ mfl.ParkeringMotorvärmare finns att hyra

Lokal om ca 488 kvm på Skutviken i nära anslutning till centrala Luleå. Lokalen finns belägen på våning 2 i luftig miljö med fint ljusinsläpp och är lämplig för kontorsverksamhet. Till lokalen hör en stor terrass.

Lokalen har ett fördelaktigt läge mot Bodenvägen och erbjuder därför bra externa exponeringsmöjligheter för företaget.

Se ritningen över lokalen här.

Lokalen är ledig från hösten 2024. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Skutviken är ett centralt beläget område som ligger direkt mot Luleås stora infartsled där ca 30.000 bilar passerar dagligen. Det finns även gott om allmänna kommunikationsmedel i anknytning till fastigheten med busshållplats för både lokal- och länstrafik ett stenkast från lokalen. Gym, sport- och nöjesarena, flertalet restauranger samt butiker med både dagligvaru- och sällanköpshandel finns på området.

Granne till den lediga lokalen finns bland annat MAX Burgers Luleåkontor, Hermelinen Träning 24, Kommunals A-kassa och NEX Travel .

Vill du veta mer om möjligheterna för er verksamhet i lokalerna på Hummergatan 1A. Ring oss på 0920-23 51 51 direkt eller fyll i intresseanmälan nedan för att kontakta oss per mail.

Intresseanmälan
Hummergatan1A, Luleå