Banvägen 21B, Luleå (ca 195 m2)

Lokal med strategiskt bra läge och god potential för nya affärer.
Ledig lokal
Banvägen 21B, Luleå
StatusLedigStorlekCa 195 m2ServiceFlera butiker och andra serviceinriktade verksamheter. Busshållplats för både lokal- och länstrafik.HyraEnligt överenskommelseKontaktVincent Lundahl
vincent.lundahl@galaren.se
070-779 44 00
TypKontorLägeNotviksstanGrannarLindab, Padel Social Club, Solar, NPCGym, Babyproffsen/Leklust, Svenska kakel m flParkeringJa, finns att hyra

Den aktuella lokalen om ca 195 kvm ligger på Notviksstans handelsområde, 4 km från centrala Luleå. Lokalen har ett fördelaktigt läge mitt emellan Bodenvägen och Banvägen och erbjuder bra externa exponeringsmöjligheter för företaget.

Ytan som finns en trappa upp är lämplig för kontorsverksamhet och/eller showroom.

Den befintliga byggnaden har nyligen fått ett attraktivare uttryck genom en utbyggnad, nya, moderna fasader, inbjudande uppglasningar, nya entréer och belysningar. Alla yttre arbeten har genomförts för att skapa en röd tråd genom området och för att erbjuda hyresgästen en mer inbjudande och attraktiv lokal.

Det finns gott om allmänna kommunikationsmedel i anknytning till fastigheten med busshållplats för både lokal- och länstrafik samt hållplats för tåg ett stenkast från lokalen. Genom Universitetsleden som passerar i närheten av fastigheten når man enkelt Luleå Science Park och Luleå Tekniska Universitet.

Parkeringsplatser finns i anslutning till lokalen.

Tillträde sker enligt överenskommelse.


Ritning över den lediga lokalen (skrafferad yta) som har entré via det gemensamma trapphuset.

Vill du veta mer om dina möjligheter att bedriva verksamhet i lokalerna på Banvägen 21B. Ring oss på 0920-23 51 51 direkt eller fyll i intresseanmälan nedan för att kontakta oss per mail.

Intresseanmälan
Banvägen 21B, Luleå