Banvägen 23J, Luleå (ca 184-206 m2)

Spännande lokal perfekt för kontoret, studion eller butiken beläget på Notviksstan.
Uthyrd
Banvägen 23J, Luleå
StatusUthyrdStorlekCa 184-206 m2ServiceFlera butiker, restauranger och andra serviceinriktade verksamheter på området. Busshållplats för både lokal- och länstrafik samt hållplats för pendeltåg utanför fastigheten.ParkeringJa, med motorvärmare
TypKontor, studio, butikLägeNotviksstanGrannarGK, Solar, DEKRA, Svenska Kakel, NPC Gym, Flügger färg, Leklust/BabyproffsenKontaktVincent Lundahl
vincent.lundahl@galaren.se
070-779 44 00

Lokal på Banvägen 23 med utrymme för ett spännande kontor, en studio eller yrkesbutik.

Lokalen har tillgång till lastkaj och port. Till lokalen hör gemensam bastu och relaxavdelning. Lokalen har även access till en stor takterrass om 30 kvm. Lokalen ska kompletteras med ett entresolplan med två valmöjligheter på yta.

Den befintliga byggnaden är under förädling där den får ett nytt, attraktivt uttryck genom en modern uppglasad fasad, nya entréer, belysningar och skyltytor. Alla yttre arbeten genomförs för att skapa en röd tråd genom området och för att erbjuda hyresgästerna en mer inbjudande och attraktiv lokal.

Den aktuella fastigheten ligger på Notviksstan, 4 km från centrala Luleå, i direkt anslutning till Luleås infartsled, Bodenvägen, samt Banvägen och Universitetsleden. Läget på lokalen erbjuder goda exponeringsmöjligheter med 30 000 förbipasserande fordonsrörelser per dygn. De närmaste grannarna i fastigheten är GKDEKRA och Solar.


Bild på lokalens entré och inlastningsmöjligheter.

Se gärna presentationsfilmen om oss på Galären och marknaden i Luleåregionen.