Rådstugatan 7, Luleå (ca 76 m2)

Ledig kontorslokal om 76 kvm i anrika Bergströmska Gården.
Ledig lokal
Rådstugatan 7, Luleå
StatusLedigStorlekCa 76 m2ServiceHela Luleå centrums utbud av butiker, restauranger, kulturliv och service på gångavstånd.HyraEnligt överenskommelseKontaktVincent Lundahl
vincent.lundahl@galaren.se
070-779 44 00
TypKontorLägeCentrumGrannarTaverna Gusto, Money, Dare Consulting, Spotin m.fl.ParkeringFinns att hyra i närheten

Ledig kontorslokal om ca 76 kvm i den vackra Bergströmska gården som är en av Luleås äldsta byggnader och en av få bevarade byggnader från tiden innan den stora branden 1887. Huset har genomgått en större renovering både ut- och invändigt och 2016 stod den nyrenoverade byggnaden klar.

Den lediga lokalen har entré från Rådstugatan och är fördelad över markplan och källarplan. I markplan hittar man ljusa och öppna kontorsytor och i källarplan finns ett modern konferens-/mötesyta. Utöver detta ingår gemensamma ytor såsom kök och toaletter.

I huset sitter sedan tidigare hyresgäster som Money, Dare Consulting, Spotin, Cloud Consulting, Knowman media och Region Norrbottens Resurscentrum för konst och litteratur. Och på innergården finns en restaurang, Taverna Gusto. Ett stenkast från lokalen finns stadens breda utbud av butiker, service, restauranger och kulturliv.


Interiörbilder från Bergströmska Gården. Foto: Jennie Pettersson.

Är du intresserad av att veta mer om den lokal som finns ledig i Bergströmska gården, kontakta oss på Galären så berättar vi mer. Ring oss på 0920-23 51 51 direkt eller fyll i intresseanmälan nedan.

Intresseanmälan
Rådstugatan 7, Luleå

Fler Lokaler