Rådstugatan 7, Luleå (ca 158 m2)

Attraktiv lokal i markplan på Bergströmska Gården mitt i centrala Luleå.
Ledig lokal
Rådstugatan 7, Luleå
StatusLedigStorlekCa 158 m2ServiceHela Luleå centrums utbud av butiker, restauranger, kulturliv, nöjen och service på gångavstånd från lokalen.HyraEnligt överenskommelseKontaktVincent Lundahl
vincent.lundahl@galaren.se
070-779 44 00
TypButik/café/kontorLägeCentrumGrannarTaverna Gusto, Spotin, Money, DLL Logistics, Qlarius Group, Knowman media mfl.ParkeringFinns att hyra

Attraktiv lokal i markplan i Luleå centrum med egen entré och skyltfönster mot Rådstugatan/Köpmangatan och Stadsparken.

Lokalen om ca 158 kvm passar perfekt för café, butik eller annan service alternativt kontor. Den finns belägen i den vackra Bergströmska gården som är en av Luleås äldsta byggnader och en av få bevarade byggnader från tiden innan den stora branden 1887. Huset har genomgått en större renovering både ut- och invändigt och 2016 stod den nyrenoverade byggnaden klar. Själva lokalen har renoverats så sent som under 2022.

Utöver själva lokalen ingår gemensamma ytor såsom pentry, toalett och ett mötes-/samtalsrum.

I huvudbyggnadens övriga ytor finns idag ett antal kontorshyresgäster och på fastighetens innergård finns en italiensk restaurang, Taverna Gusto.

Ett stenkast från lokalen når man Storgatans shoppingstråk och hela stadens breda utbud av butiker, nöjen, service, restauranger och kulturliv.


Foto från den aktuella lokalen.

Kontakta oss direkt per telefon 0920-23 51 51 eller fyll i en intresseanmälan nedan så berättar vi mer om möjligheterna på Bergströmska Gården.

Intresseanmälan
Rådstugatan 7, Luleå

Fler Lokaler