Rådstugatan 7, Luleå (ca 76 m2)

Lokal om 76 kvm i anrika Bergströmska Gården.
Uthyrd
Rådstugatan 7, Luleå
StatusUthyrdStorlekCa 76 m2ServiceHela Luleå centrums utbud av butiker, restauranger, kulturliv och service på gångavstånd.HyraEnligt överenskommelseKontaktVincent Lundahl
vincent.lundahl@galaren.se
070-779 44 00
TypKontorLägeCentrumGrannarTaverna Gusto, Money, Dare Consulting, Spotin m.fl.ParkeringFinns att hyra i närheten

Lokal om ca 76 kvm i den vackra Bergströmska gården som är en av Luleås äldsta byggnader och en av få bevarade byggnader från tiden innan den stora branden 1887. Huset har genomgått en större renovering både ut- och invändigt och 2016 stod den nyrenoverade byggnaden klar.

Lokalen har entré från Rådstugatan och är fördelad över markplan och källarplan. I markplan hittar man ljusa och öppna kontorsytor och i källarplan finns ett modern konferens-/mötesyta. Utöver detta ingår gemensamma ytor såsom kök och toaletter.

I huset sitter sedan tidigare hyresgäster som Money, Dare Consulting, Spotin, Cloud Consulting, Knowman media och Region Norrbottens Resurscentrum för konst och litteratur. Och på innergården finns en restaurang, Taverna Gusto. Ett stenkast från lokalen finns stadens breda utbud av butiker, service, restauranger och kulturliv.


Interiörbilder från Bergströmska Gården. Foto: Jennie Pettersson.

Fler Lokaler