Banvägen 23A, Luleå (ca 130 m2)

Spännande lokal perfekt för kontoret, studion eller butiken beläget på Notviksstan.
Ledig lokal
Banvägen 23A, Luleå
StatusLedigStorlekCa 130 m2ServiceFlera butiker, restauranger och andra serviceinriktade verksamheter på området. Busshållplats för både lokal- och länstrafik samt hållplats för pendeltåg utanför fastigheten.HyraEnligt överenskommelseKontaktVincent Lundahl
[email protected]
070-779 44 00
TypKontor, studio, butikLägeNotviksstanGrannarGK, Solar, DEKRA, Svenska Kakel, NPC Gym, Flügger färg, Leklust/BabyproffsenParkeringJa, med motorvärmare

Ledig lokal på Banvägen 23 med en yta om ca 130 kvm. Här finns utrymme för företaget som vill hyra ett spännande kontor, en studio eller yrkesbutik.

Lokalen har tillgång till lastkaj och port. Till lokalen hör gemensam bastu, relax och omklädningsrum. Lokalen har även access till en stor takterrass om 30 kvm. Den rejäla takhöjden ger möjlighet att komplettera lokalen med ett entresolplan för utökning av ytan.

Den befintliga byggnaden är under förädling där den får ett nytt, attraktivt uttryck genom en modern uppglasad fasad, nya entréer, belysningar och skyltytor. Alla yttre arbeten genomförs för att skapa en röd tråd genom området och för att erbjuda hyresgästerna en mer inbjudande och attraktiv lokal.

Invändigt kan lokalen anpassas efter hyresgästens verksamhet och önskemål.

Den aktuella fastigheten ligger på Notviksstan, 4 km från centrala Luleå, i direkt anslutning till Luleås infartsled, Bodenvägen, samt Banvägen och Universitetsleden. Läget på lokalen erbjuder goda exponeringsmöjligheter med 30 000 förbipasserande fordonsrörelser per dygn. De närmaste grannarna i fastigheten är GKDEKRA och Solar.


Bild på lokalens entré och inlastningsmöjligheter.

Se gärna presentationsfilmen om oss på Galären och marknaden i Luleåregionen.

Kontakta oss direkt per telefon 0920-23 51 51 eller fyll i en intresseanmälan nedan så berättar vi mer om möjligheterna i lokalen på Banvägen 23.

Intresseanmälan
Banvägen 23A, Luleå

Fler Lokaler