Banvägen 23A, Luleå (ca 850 m2)

Attraktiv lokal på Notviksstan med utrymme för företaget som vill hyra ett spännande kontor.
Ledig lokal
Banvägen 23A, Luleå
StatusLedigStorlekCa 850 m2ServiceFlera butiker, restauranger och andra serviceinriktade verksamheter på området. Busshållplats för både lokal- och länstrafik samt hållplats för pendeltåg utanför fastigheten.HyraEnligt överenskommelseKontaktVincent Lundahl
vincent.lundahl@galaren.se
070-779 44 00
TypKontorLägeNotviksstan med möjlighet till bra exponeringsytor mot Luleås infartsledGrannarNPC Gym, Dekra, Solar, Gunnar Karlsen, Assemblin, Svenska Kakel, Flügger färg, Babyproffsen/LeklustParkeringJa, med motorvärmare

Kontorslokal på Banvägen 23 med en yta om ca 850 kvm. Den befintliga byggnaden ska förädlas och den lediga lokalen är en kommande nyproduktion. Lokalen får ett nytt, attraktivt uttryck genom en modern uppglasad fasad, nya entréer, belysningar och skyltytor. Alla yttre arbeten genomförs för att skapa en röd tråd genom området och för att erbjuda hyresgästen en mer inbjudande och attraktiv lokal.

Här finns utrymme för det moderna företaget som vill hyra ett spännande kontor. Invändigt anpassas lokalen efter hyresgästens verksamhet och önskemål. Ytan kan även vara lämplig för verksamhet inom handel och/eller service.

Den aktuella fastigheten ligger på Notviksstan, 4 km från centrala Luleå, i direkt anslutning till Luleås infartsled, Bodenvägen, samt Banvägen och Universitetsleden. Läget på lokalen erbjuder goda exponeringsmöjligheter med 30 000 förbipasserande fordonsrörelser per dygn. De närmaste grannarna i fastigheten är GK, DEKRA och Solar.

Se gärna presentationsfilmen om oss på Galären och marknaden i Luleåregionen.

Kontakta oss direkt per telefon 0920-23 51 51 eller fyll i en intresseanmälan nedan så berättar vi mer om möjligheterna till goda affärer på Banvägen 23.

Intresseanmälan
Banvägen 23A, Luleå

Fler Lokaler