Ålgatan 16L, Luleå (ca 66 m2)

Ledig lokal, perfekt för förvaring/lager, med egen port på Skutviken.
Ledig lokal
Ålgatan 16L, Luleå
StatusLedigStorlekCa 66 m2ServiceHela Skutvikens utbud av daglig- och sällanköpshandel, träningsanläggningar, restauranger, sport- och nöjesarena samt kommunikationer finns i närheten av lokalen.Hyra4 400 kr per månad exkl. driftKontaktVincent Lundahl
vincent.lundahl@galaren.se
070-779 44 00
TypLagerlokalLägeSkutvikenGrannarDesignzone, Johanssons Bilnorr, Hermelinen Träning 24, Bastard Burger HQ, Swegon m.fl.ParkeringMöjlighet till parkeringsplats i direkt anslutning till lokalen

Lokal om 66 kvm perfekt för förvaring/lager med egen port och möjlighet att parkera precis utanför. Porten som avses är den till vänster på bild.

Tillträde enligt överenskommelse.

Lokalen finns på Skutviken och är ett centralt beläget område som ligger direkt mot Luleås stora infartsled där ca 30.000 bilar passerar dagligen. Det finns även gott om allmänna kommunikationsmedel i anknytning till fastigheten med busshållplats för både lokal- och länstrafik ett stenkast från lokalen. Gym, sport- och nöjesarena, flertalet restauranger samt butiker med både dagligvaru- och sällanköpshandel finns på området.

Ring oss på 0920-23 51 51 direkt eller fyll i intresseanmälan nedan för att kontakta oss per mail om du är intresserad av lokalen på Ålgatan.

Intresseanmälan
Ålgatan 16L, Luleå

Fler Lokaler