Mycket fina kontorsytor i bästa cityläge.
Ledig lokal
StatusLedigStorlekCa 480-525 m2ServiceStort centrumutbudHyraEnligt överenskommelse
TypKontor LägeCentrumGrannarSmarteyes, Apotek Hjärtat, Odod Art, Coop, Systembolaget.KontaktVincent Lundahl
vincent.lundahl@galaren.se
070-779 44 00

Nu finns möjligheten att hyra dessa unika kontorslokaler om ca 480 kvm på Storgatan i Luleå centrum. Lokalerna är renoverade och här har man varsamt behållit gamla fina ursprungsdetaljer och material. Den aktuella lokalen är belägen i ett äldre pampigt hus i kvarteret Torsken med utsikt över gågatan och Floras kulle.

Byggnaderna i kvarteret har under 2017 genomgått en stor ombyggnation där nyproduktion för bostäder byggts ihop med befintlig byggnad. Man har även tillfört en sk infill i direkt anslutning till den aktuella lokalen där man nu hittar bostäder och en restaurang i gatuplan.

Till den lediga lokalen hör en trevlig terrass i härligt solläge med direkt access till innergården. Innergården har varit en del av ombyggnadsarbetet och ger nu ett mycket trevligt inslag till kvarteret.

Här kan du se lokalens utformning och antal kontorsrum: Planritning på lokalen

Utöver kontorslokalen finns möjlighet att hyra arkiv/lagerytor om ca 46 kvm i samma trappuppgång.

Luleå centrum erbjuder mycket av storstadens möjligheter och utbud på en koncenterad yta. Här hittar du mer än 300 butiker, tre stora gallerior, kaféer, restauranger, kulturhus, filmstad, teater och mycket mer. Kommunikation såsom buss och tåg utgår ifrån centrum.

Kontakta oss på Galären så berättar vi allt om dina möjligheter på Storgatan 52 B. Ring oss på 0920-23 51 51 eller fyll i en intresseanmälan nedan.

Intresseanmälan
Storgatan 52B, Luleå

Fler Lokaler