Skeppsbrogatan 48E, Luleå (ca 145 m2)

Häftiga lokaler med industriell känsla mitt i centrala Luleå.
Uthyrd
Skeppsbrogatan 48E, Luleå
StatusUthyrdStorlekCa 145 m2ServiceStort centrumutbudHyraEnligt överenskommelseKontaktVincent Lundahl
vincent.lundahl@galaren.se
070-779 44 00
TypKontor/Frisör/Träning/ButikLägeCentrumGrannarLindbergs Konst & Ram, Max huvudkontor, SVT, Hotell SavoyParkeringMöjlighet till plats i garage

Nu finns denna unika källarlokal i Luleå centrum ledig. Den lediga lokalen med adress Skeppsbrogatan 48 är på ca 145 kvm. Nuvarande verksamhet i lokalen är Yogastudio som är fördelad på en stor Yogasal med biytor så som kök, omklädningsrum, kapprum mm. Lokalen har en industriell karaktär, rejäl takhöjd och härligt ljusinsläpp via glastak.

Lokalens hall/entré med nuvarande inredning.

Luleå centrum erbjuder mycket av storstadens möjligheter och utbud på en koncenterad yta. Här hittar du mer än 300 butiker, tre stora gallerior, kaféer, restauranger, kulturhus, filmstad, teater och mycket mer. Kommunikation såsom buss och tåg utgår ifrån centrum.

Kontakta Galären så berättar vi allt om dina möjligheter på Skeppsbrogatan 48. Tillsammans med våra arkitekter tar vi gärna fram förslag på hur lokalen kan optimeras för dina önskemål och behov. Ring oss på 0920-23 51 51 eller fyll i intresseanmälan nedan.