Hummergatan 3 E, Luleå (ca 620 m2)

Ledig lokal med strategiskt bra läge.
Uthyrd
Hummergatan 3 E, Luleå
StatusUthyrdStorlekCa 620 m2ServiceKontor, butiker och andra serviceinriktade verksamheter samt busshållplats.HyraEnligt överenskommelse
TypKontor/ButikslokalLägeSkutvikenGrannarKommunals a-kassa,Meca m.flKontaktVincent Lundahl
vincent.lundahl@galaren.se
070-779 44 00

Den aktuella lokalen om ca 620 kvm ligger på Skutvikens handelsområde, i direkt anslutning till centrala Luleå. Lokalen har ett fördelaktigt läge mot vältrafikerade Midgårdsvägen och erbjuder bra externa exponeringsmöjligheter för företaget.

Lokalen är lämplig för verksamhet inom handel och/eller service, gärna med en mix av B2B-verksamhet samt konsumentinriktad verksamhet. Men här finns också utrymme för företaget som vill hyra ett kontor då lokalen är fullt anpassningsbar efter verksamhet.

Skutviken är ett centralt beläget handelsområde som ligger direkt mot Luleås stora infartsled där ca 30.000 bilar passerar dagligen.
Det finns även gott om allmänna kommunikationsmedel i anknytning till fastigheten med busshållplats för både lokal- och länstrafik ett stenkast från lokalen.

Granne till den lediga lokalen ligger butiken Meca, Hermelinen 24, Kommunals A-kassa, NEX Travel och Pensionsmyndigheten.

Vill du veta mer om dina möjligheter att bedriva verksamhet i lokalerna på Hummergatan 3. Ring oss på 0920-23 51 51 direkt eller fyll i intresseanmälan nedan för att kontakta oss per mail.