Lediga lokaler med utmärkt läge i Notviksstans handelsområde.
Ledig lokal
StatusLedigStorlekCa 497-1197 m2ServiceFlera butiker och andra serviceinriktade verksamheter. Busshållplats precis vid fastigheten.HyraEnligt överenskommelse
TypHandel- och serviceverksamhetLägeNotviksstanGrannarLeklust/Babyproffset, Flugger, Svenska Kakel, OK/Q8 m fl.

Två lediga lokaler i samma byggnad finns nu möjliga att hyra som en lokal eller uppdelade efter önskemål. Lokalerna är fördelade på ca 497 kvm samt ca 700 kvm och ligger 4 km från centrala Luleå i Notviksstans handelsområde med adressen Banvägen 25B.
Fastigheten har generösa kundparkeringsytor och är lämplig för en verksamhet inom handel och service. Den aktuella lokalen ligger i samma fastighet som Leklust/Babyproffen och som grannar hittar man verksamheter så som Lindab, Svenska kakel, OK/Q8 m.fl. Det finns gott om allmänna kommunikationsmedel i anknytning till fastigheten med både busshållplats för lokaltrafik och länstrafik samt tågstation (Notviken/Luleå tekniska universitet). Lokalen har också ett mycket bra skyltläge mot vältrafikerade Bodenvägen.

 

Galären har under 2014 gjort en omfattande upprustning av byggnaden och dess parkeringsytor, allt för skapa en mer attraktiv handelsfastighet. Närheten till Bodenvägen gör att fastigheten har ett bra skyltläge med närmare 23 000 passerande fordon per dag. Det är även god sikt för de 8000 fordon som dagligen kör på Universitetsleden. Nya stora skyltplatser finns att tillgå lokalen på fram- och baksidan.
Kontakta Galären så berättar vi allt om dina möjligheter på Banvägen 25C. Tillsammans med våra arkitekter tar vi gärna fram förslag på hur lokalen kan optimeras för dina önskemål och behov. Ring oss på 0920-23 51 51 eller fyll i intresseanmälan nedan.

Intresseanmälan
Banvägen 25B, Luleå, Luleå