Banvägen 25A, Luleå (ca 385 m2)

Butiks- och lagerytor om totalt 385 kvm med bästa skyltläge på Notviksstan.
Ledig lokal
Banvägen 25A, Luleå
StatusLedigStorlekCa 385 m2ServicePå området finns restauranger, hotell, butiker, gym, padelhall och andra serviceinriktade verksamheter. Busshållplats för både lokal- och länstrafik samt hållplats för pendeltåg finns utanför fastigheten.HyraEnligt överenskommelseKontaktVincent Lundahl
vincent.lundahl@galaren.se
070-779 44 00
TypButikLägeNotviksstanGrannarNPC Gym, Babyproffsen/Leklust, Padel Social Club, DEKRA, GK, OKQ8 m.fl.ParkeringParkeringsplatser finns tillgängliga

Lokal med butiks- och lagerytor samt personalytor om totalt 385 kvm som ligger på Notviksstans handelsområde. Lokalen har två skyltfönster mot parkeringen och Banvägen.

Fastigheten har generösa kundparkeringsytor och är lämplig för en verksamhet inom handel eller service. Den aktuella lokalen ligger i samma fastighet som Leklust/Babyproffsen och NPCGym. Bland de närmaste grannarna hittar man verksamheter så som DEKRA, Padel Social Club och OKQ8.

Det finns gott om allmänna kommunikationsmedel i anknytning till fastigheten med busshållplats för lokal- och länstrafik samt tågstation (Notviken/Luleå tekniska universitet).

Närheten till Bodenvägen och Universitetsleden gör att fastigheten har ett bra skyltläge för de närmare 30 000 fordonen som passerar dagligen. Skyltplatser finns att tillgå både på lokalens fram- och baksida samt på parkeringen.


Ritning på lokalen på Banvägen 25A.

Kontakta oss direkt per telefon 0920-23 51 51 eller fyll i en intresseanmälan nedan så berättar vi mer om den aktuella lokalen på Banvägen.

Intresseanmälan
Banmvägen 25A, Luleå

Fler Lokaler