Ålgatan 17, Luleå (ca 231 m2)

Hyr lokal med spännande industrikänsla, granne med Hermelinen Träning 24, Swegon och Bastard Burgers huvudkontor.
Ledig lokal
Ålgatan 17, Luleå
StatusLedigStorlekCa 231 m2ServiceBrett utbud av service och goda kommunikationer i området. Dygnet-runt-öppet gym i samma byggnad.HyraEnligt överenskommelseKontaktVincent Lundahl
vincent.lundahl@galaren.se
070-779 44 00
TypButik, kontor, serviceverksamhet och lagerLägeSkutvikenGrannarHermelinen 24, Bastard Burgers huvudkontor, Pensionsmyndigheten, Swegon, Coop Arena, Länsteknik, NEX Travel, Studio Zacks, Meca m.fl.ParkeringP-platser finns att hyra

Lokal lämplig för butik, kontor eller serviceverksamhet på Skutvikens handelsområde, i direkt anslutning till centrala Luleå.

Lokalen skall förädlas i samma anda som det nyrenoverade Hermelinen 24 vägg i vägg. När lokalen är ombyggd erbjuds en modern lokal med en spännande industrikänsla.

Lokalen är lämplig för verksamhet inom handel och/eller service och ligger i markplan. Här finns även utrymme för företaget som vill hyra ett kontor då lokalen är fullt anpassningsbar efter verksamhet.

Skutviken är ett centralt beläget handelsområde som ligger direkt mot Luleås stora infartsled där ca 30.000 bilar passerar dagligen. Det finns även gott om allmänna kommunikationsmedel i anknytning till fastigheten med busshållplats för både lokal- och länstrafik ett stenkast från lokalen.

Kontakta oss så berättar vi mer om de spännande möjligheterna i lokalen på Ålgatan 17. Ring oss på 0920-23 51 51 eller fyll i intresseanmälan nedan.

Läs gärna mer om Galären här eller se presentationsfilmen om oss och den marknad vi verkar i nedan:

Intresseanmälan
Ålgatan 17, Luleå

Fler Lokaler