Ålgatan 16A, Luleå (ca 233 m2)

Lokal om 233 kvm för serviceföretaget på Skutviken.
Ledig lokal
Ålgatan 16A, Luleå
StatusLedigStorlekCa 233 m2ServicePå Skutviken finns ett stort utbud av daglig- och sällanköpshandel, träningsanläggningar, restauranger och kontor samt en sport- och nöjesarena. Lokal- och länstrafik passerar i närheten av lokalen.Hyra15 534 kr per månad (drift tillkommer)KontaktVincent Lundahl
vincent.lundahl@galaren.se
070-779 44 00
TypLager/serviceLägeSkutvikenGrannarHermelinen Träning 24, Johanssons Bil Norr, Svenska Turnéljud, Bastard Burgers HQ, Coop ArenaParkeringFinns att hyra

Ledig lokal om 233 kvm på Skutviken som passar bra till serviceföretaget. Här finns lager-/verkstadsyta, kontor, pentry och wc. Till denna lokal hör de tre portarna till vänster i bild.

Parkeringsplatser erbjuds precis utanför lokalen och skyltmöjligheter finns på lokalens fasad.

Lokalen är tillgänglig från och med den 1 juli 2023.

Skutviken är ett område precis in till Luleås Infartsled, Bodenvägen. I närheten av lokalen finns hållplats för både lokal- och länsbussar. På området finns daglig- och sällanköpshandel, träningsanläggningar, restauranger samt sport- och nöjesarenan Coop Arena.

Kontakta oss direkt per telefon 0920-23 51 51 eller fyll i en intresseanmälan nedan om du är intresserad av lokalen på Ålgatan 16A.

Intresseanmälan
Ålgatan 16A, Luleå

Fler Lokaler