Nyproduktionen i kv Hägern på Varvet med 127 lägenheter i ett hus med 13 bostadsvåningar erbjuder ett boende för dig som värdesätter bekvämlighet. Huset bjuder på en fantastisk utsikt över Luleå skärgård och är beläget endast ett stenkast från Luleå centrum med butiker, caféer och restauranger. Dessutom finns en nyöppnad Coopbutik i bostadshuset bottenvåning.

Samtliga lägenheter i huset har en modern och öppen planlösning. Material och utrustning håller en hög nivå, där du själv har möjlighet att höja standarden efter just ditt behov. Det finns lägenheter i olika storlekar, allt från den lilla ettan till den större trean.

projektets webbplats kan du se alla aktuella hyresnivåer, möjliga tillval, göra en rundtur i lägenheterna och gemensamma ytor, samt klicka dig runt i lägenhetsväljaren för att hitta den lägenhet som passar just dig. Där ser du även lägenheternas planlösningar och aktuella hyresnivåer.

Intresseanmälan öppnar den 15 oktober kl 15.00

Intresseanmälan för lägenheterna öppnar den 15 oktober kl 15.00. För att göra en intresseanmälan måste du registrera dig på Mina sidor. Har du redan en användare på Mina sidor, logga in och se till att din profil är uppdaterad och korrekt innan du anmäler ditt intresse för lägenheterna från och med den 15/10.

När intresseanmälan öppnar, kan du som mest anmäla ditt intresse för 5 lägenheter. Du kommer också få möjlighet att rangordna dina val.  Din intresseanmälan är inte komplett förrän du fyllt i tillvalsformuläret som du kommer till i nästa steg. Du får automatiskt upp en länk för att göra eventuella tillval såsom tvättmaskin, diskmaskin, solavskärmning osv. Här lämnar du även önskemål om att hyra parkering och extra förråd.

Luleå ger sommaren liv

Njut av en semester på hemmaplan i sommar. Luleå bjuder på många alternativa upplevelser under hemestern.

Galären fortsätter den viktiga satsningen på damhockeyn

Ett samarbete för ett attraktivt, inkluderande och jämställt Luleå.

Galären är en del i den framtida utvecklingen av kv. Bävern

Vid en presskonferens på brandstationstomten vid lunchtid idag presenterade Luleå kommun platsens framtid.