Vårt bidrag om 25 000 kr

Den 12 januari utsåg vi vilken verksamhet eller organisation inom kulturella och kreativa näringar som skulle få ta del av vårt bidrag om 25 000 kr

Många engagerade sig på våra sociala kanaler och efter att vi gått igenom alla nomineringar valde vi att ge vårt bidrag till Folkets Bio i Luleå. Det är en ideell kulturförening med mål att bredda filmrepertoaren i Luleå och som håller till i biografen Royal på Nygatan i centrum.

Många av er valde att nominera Vilda Kidz som mottagare av vårt bidrag. Vi på Galären samarbetar med Vilda Kidz sedan tidigare och stöttar dem årligen för att uppmärksamma deras viktiga och beundransvärda arbete för otroligt många barn och familjer i Norrbotten. Syftet med just det här bidraget var att stötta en kulturell eller kreativ näring som är en mycket utsatt bransch i pandemitider. Därför är det med stor glädje vi gör en insats för Folkets Bio i Luleå.

Galären (201)
Kultur (6)
Ger kulturen liv (4)
Kreativa näringar (2)
Bidrag
Kulturella och kreativa näringar
Folkets bio
Luleå (105)
Royal
Kärlekspartners sökes!

Kärlekspartners sökes!

Är ditt företag den rätta? Tillsammans skapar vi ett inkluderande och kärleksfullt Luleå.
Galären fördjupar samarbetet med Luleå Hockey

Galären fördjupar samarbetet med Luleå Hockey

Galären och Luleå Hockey har kommit överens om ett nytt samarbetsavtal med stort fokus på föreningens dam- och tjejverksamhet.
Missa inte Kulturnatten i Luleå

Missa inte Kulturnatten i Luleå

Lördag 9 september anordnas Kulturnatten med evenemang i hela Luleå centrum från förmiddag till sen kväll. Allt med gratis entré!