Nyfiken på de nya bostäderna i kv Hägern?

Nu kan du snart bo, handla, träna och besöka relaxen på samma ställe. Eller varför inte bjuda in till grillkväll på någon av de stora terasserna? Vi presenterar femton våningar av möjligheter i sällskap av en makalös utsikt över Luleå. Beläget endast ett stenkast från promenadstråk och cityliv med butiker, caféer och restauranger. Här finns också varmgarage där du kan ladda din elbil. El producerad av solcellerna på taket. Vi pratar förstås om det nya punkthuset i kv Hägern på Varvet – där det är lätt att leva enkelt.

Uthyrningen av de 127 hyresrätterna som består av 1:or på 34 m2 till 4:or på 122 m2 startar först under hösten och inflyttning sker under vintern 2019/2020. Men är du redan nu nyfiken på de nya lägenheterna kan du få en 3D-rundvandring i en trerummare. Vi erbjuder även en smygtitt i relaxavdelningen.

På projektets webbplats kan du läsa mer, och även ladda ner broschyren med information om bostäderna, området och om oss som hyresvärd. Där hittar du även en FAQ där vi besvarar de vanligaste frågorna om projektet: galaren.se/hagern

 

Möt Susanne, vår nya kundtjänstadministratör

Möt Susanne, vår nya kundtjänstadministratör

Efter många år inom familjeföretaget var det dags att prova något nytt, och sedan i februari arbetar hon hos oss på Galären.
Hemlängtan styrde Martina till Galären

Hemlängtan styrde Martina till Galären

Efter några år på vift i Halmstad, där hon arbetade i fastighetsbranschen, är hon tillbaka som vår nya kundtjänstadministratör.
Vi välkomnar vår nya controller Robert

Vi välkomnar vår nya controller Robert

Han är en engagerad och erfaren ekonom som sedan i februari arbetar som controller hos oss. Läs mer om honom här.