Nyfiken på de nya bostäderna i kv Hägern?

Nu kan du snart bo, handla, träna och besöka relaxen på samma ställe. Eller varför inte bjuda in till grillkväll på någon av de stora terasserna? Vi presenterar femton våningar av möjligheter i sällskap av en makalös utsikt över Luleå. Beläget endast ett stenkast från promenadstråk och cityliv med butiker, caféer och restauranger. Här finns också varmgarage där du kan ladda din elbil. El producerad av solcellerna på taket. Vi pratar förstås om det nya punkthuset i kv Hägern på Varvet – där det är lätt att leva enkelt.

Uthyrningen av de 127 hyresrätterna som består av 1:or på 34 m2 till 4:or på 122 m2 startar först under hösten och inflyttning sker under vintern 2019/2020. Men är du redan nu nyfiken på de nya lägenheterna kan du få en 3D-rundvandring i en trerummare. Vi erbjuder även en smygtitt i relaxavdelningen.

På projektets webbplats kan du läsa mer, och även ladda ner broschyren med information om bostäderna, området och om oss som hyresvärd. Där hittar du även en FAQ där vi besvarar de vanligaste frågorna om projektet: galaren.se/hagern

 

Årets pris har fokus på kulturen

Årets pris har fokus på kulturen

Galären delar årligen ut Kultur- och samhällsbyggnadspriset. 2024 fokuserar priset på kulturen. Läs mer om årets pris och juryarbetet här.
Förhandlingen om de nya bostadshyrorna för 2024 är klar

Förhandlingen om de nya bostadshyrorna för 2024 är klar

Överenskommelsen innebär att hyran höjs med 5,45 procent.
Glad påsk!

Glad påsk!

Med anledning av påsken har vi lite ändrade öppettider under vecka 13-14. Se våra aktuella tider här.