Möt Susanne, vår nya kundtjänstadministratör

Susanne Olsson är Luleåbon som har titulerat sig kundtjänstadministratör hos oss på Galären sedan den 26 februari. Erfarenhet har hon sedan tidigare tack vare jobbet på Luleå Industri och Miljö AB där fokus låg på att förbättra den inre arbetsmiljön inom tunga industrier.

– Det är min mans familjeföretag och där har jag jobbat i just kundtjänst med alla möjliga arbetsuppgifter inom både ekonomi och administration.

När många arbetsuppgifter blev automatiserade genom nya system och program kände Susanne att det var dags att prova något nytt.
– Jag började känna mig lite överflödig och sa till min man att jag kunde tänka mig att röra på mig om något annat jobb skulle dyka upp. En kompis tipsade om Galärens annons och jag kontaktade dem direkt. Jag trivs väldigt bra här, det är ett mycket varierande jobb där ingen dag är den andra lik, säger hon.

I kundtjänsten har Susanne mycket kontakt med hyresgästerna, jobbar med nyckelhantering, in- och utflyttningssamtal, besiktningar av lägenheter samt att svara på ärenden som kommer in via felanmälan.
– Det lockade att även Galären är ett familjeföretag med goda värderingar som värnar om hållbarhet. Jag tycker om att ha mycket att göra och stämningen här har varit positiv från första stund.

Fritidsintressen och familjeliv

När Susanne inte är på jobbet njuter hon av att vara ute i naturen och röra på sig. Hon är sportintresserad och tillsammans med sin man har hon två utflugna barn, en son och en dotter, som hon gärna tar med till ishallen för att heja fram Luleå Hockey.
– Det är ännu roligare nu när de inte längre bor hemma och saknaden kommer över en, säger hon.

Susanne bor i en villa i Sunderbyn med sin man och de spenderar mycket tid i stugan i Jaktviken i Luleå, där de har renoverat ytskikten och byggt både en bastustuga och en brygga.
– Vi är där mycket från vår till höst och ibland på vintern. Det är en äldre stuga så där har vi alltid nya projekt. Jag tycker om att det är nära stan men ändå skänker ett sådant lugn, säger hon.

Välkommen till Galären, Susanne!

Ny stad, nytt jobb – Fabians resa till norr

Ny stad, nytt jobb – Fabians resa till norr

Fabian Martinsson stortrivs med både Norrbotten och sin nya roll som fastighetsskötare på Galären. Lär känna honom här!
Vi ses på Luleå Pride i helgen!

Vi ses på Luleå Pride i helgen!

Fredag 23/8 och lördag 24/8 träffar du oss på Galären i Stadsparken under Luleå Pride. Kom och säg hej!
Hemlängtan styrde Martina till Galären

Hemlängtan styrde Martina till Galären

Efter några år på vift i Halmstad, där hon arbetade i fastighetsbranschen, är hon tillbaka som vår nya kundtjänstadministratör.