Kulturnatten ger Luleå liv

Ett rikt kulturliv är en viktig ingrediens för livet i staden och för att skapa attraktivitet för en plats, en ort eller ett samhälle. Vi på Galären vill skapa fler värden till Luleå än bara de arkitektoniskt vackra byggnader vi bidrar med och de bostäder och lokaler som vi fyller dem med.  Mångfald och variation i stadens utbud av nöjen, kulturevenemang och fritidsaktiviteter är viktigt för en levande och attraktiv stad, därför är vi på Galären med och sponsrar Kulturnatten.

Lördag den 7 september fylldes Luleå av musik, dans, teater, konst och hantverk i stadens alla hörn, från förmiddag till sen kväll. Kulturnatten, som arrangerades av Skådebanan Norrbotten, bjöd på fri entré och i utbudet fanns något för alla åldrar och för olika intressen.

Se hela programmet för Kulturnatten 2019 här

Kärlekspartners sökes!

Kärlekspartners sökes!

Är ditt företag den rätta? Tillsammans skapar vi ett inkluderande och kärleksfullt Luleå.
Galären fördjupar samarbetet med Luleå Hockey

Galären fördjupar samarbetet med Luleå Hockey

Galären och Luleå Hockey har kommit överens om ett nytt samarbetsavtal med stort fokus på föreningens dam- och tjejverksamhet.
Missa inte Kulturnatten i Luleå

Missa inte Kulturnatten i Luleå

Lördag 9 september anordnas Kulturnatten med evenemang i hela Luleå centrum från förmiddag till sen kväll. Allt med gratis entré!