Galären på Luleå Pride

På Galären brinner vi för en inkluderande stad där mångfald, respekt och engagemang är en naturlig del för livet i staden. Här ska alla människor ges möjligheter att leva på lika villkor. Därför är det också en självklarhet att vi är med och stöttar Luleå Pride, som vi gjort sedan starten 2012.

Under helgen den 14-16 juni anordnades Luleå Pride för 8:e året i rad. Vi på Galären fanns på plats i stadsparken med vår Galärenpark inramad av trästaket i pridefärger, där besökarna kunde sitta ner och njuta i en solstol en stund bland blommor, filtar och parasoller. På plats i Galärenparken anordnades en tävling där besökarna kunde bygga ett kreativt hus med hjälp av Plus Plus och vinna fina priser i form av presentkort på Alcatraz och Hotell Savoy.

Tack till alla er som besökte oss under helgen. Och tack till vädergudarna för att ni var med oss under hela festivalen!

Galärenparken under Luleå Pride 2019.

 

Kreativiteten flödade i Galärens tävling under Luleå Pride.

Galärens budskap prydde pridescenen i Stadsparken.

Kärlekspartners sökes!

Kärlekspartners sökes!

Är ditt företag den rätta? Tillsammans skapar vi ett inkluderande och kärleksfullt Luleå.
Galären fördjupar samarbetet med Luleå Hockey

Galären fördjupar samarbetet med Luleå Hockey

Galären och Luleå Hockey har kommit överens om ett nytt samarbetsavtal med stort fokus på föreningens dam- och tjejverksamhet.
Missa inte Kulturnatten i Luleå

Missa inte Kulturnatten i Luleå

Lördag 9 september anordnas Kulturnatten med evenemang i hela Luleå centrum från förmiddag till sen kväll. Allt med gratis entré!