Galären har fått en ny teknikchef

Vasaloppet är utbytt mot golf, Kalix mot Luleå och projektledartiteln har ersatts av teknikchef. Något som består är att Jonatan Nilsson stortrivs på Galären.

Vi har tidigare berättat om Jonatan Nilsson som började hos oss som projektledare inom VS under 2019. Då hade han jobbat som både rörmokare och projektledare och var i full färd med att ta sig an Vasaloppet. För sex månader sedan fick han frågan om att axla rollen som teknikchef.

– Jag svarade ja direkt. Jag har det väldigt bra på Galären och det är roligt att få förtroendet. Tidigare har jag varit ansvarig för vs-delen medan jag nu ansvarar för helheten på installationssidan så att hela slutprodukten blir rätt. Vi ska bygga det som kunderna efterfrågar och jag har en bra bild av hur tekniken ska byggas upp. Jag har också två medarbetare under mig och det är väldigt roligt att hjälpa och stötta dem i arbetet.

Jonatan är en del av Galärens projekt- och förvaltningsteam som idag innefattar 17 personer där projektchef, förvaltningschef, teknikchef, projektledare inom bygg, installationer, arkitektur & design samt förvaltare, trivselvärd, kundtjänstadministratörer och fastighetsskötare ingår.

Tillbaka till Vasaloppet som gick helt enligt plan.
– Ja det gick ju bra, jag tog mig runt, skrattar Jonatan och berättar att han ägnar golfen desto mer tid nu.

– Men det är väldigt svårt. Jag började för fyra år sedan och har nu 16 i handicap, men där har det av någon anledning tagit stopp. Men jag kämpar på och det är överlag härligt att ha mycket mer tid över till annat nu.

Ja, tidigare bodde Jonatan i Kalix och pendlade 20 mil om dagen, fem dagar i veckan, i tolv års tid. Numera bor han i en lägenhet i Luleå centrum och har nära till allt.
– Det är riktigt skönt och med all den här tiden kommer jag nog fortsätta ge mig ut i längdskidspåren i vinter.

Vi på Galären är glada över att Jonatan tagit sig an sin nya roll på ett bra sätt och hoppas att han ska trivas. Vill du veta mer om Jonatan, läs den tidigare artikeln om honom här.

Galären (180)
Medarbetare (15)
Teknikchef
Projekt- och förvaltningsteamet
Luleå (89)
Rekrytering (12)
Lunchstängt i bobutiken 22-23/11 samt 27/11

Lunchstängt i bobutiken 22-23/11 samt 27/11

Dessa tre dagar håller vi lunchstängt i vår bobutik mellan kl. 12.00-13.00.
Vi önskar er en fin allhelgona!

Vi önskar er en fin allhelgona!

På fredag den 3 november stänger vi kontoret och bobutiken kl 12.00.
Starkt växande intresse för affärslokaler i Luleå

Starkt växande intresse för affärslokaler i Luleå

På kort tid har ytterligare drygt 8 000 kvm ytor till ett värde av ca 5 miljoner kronor årligen hyrts ut till olika företag.