Galären fortsätter den viktiga satsningen på damhockeyn

PRESSMEDDELANDE: Galären fortsätter sitt samarbete med Luleå Hockey för ett inkluderande och jämställt Luleå. I och med samarbetet är Galären en av huvudsponsorerna för damerna och SDHL-laget.

Det nya 3-åriga avtalet sträcker sig till 2024. Galären och Luleå hockey har samarbetat aktivt sedan flera år tillbaka. Och att arbeta långsiktigt är viktigt både för Galären och för Luleå Hockey.

Under 2018 blev Galären en av föreningens huvudpartners. Fokuset för Galären ligger även fortsättningsvis på föreningens satsning på dam- och tjejhockeyn.

– Förutom ett rikt kulturliv är idrotten en viktig ingrediens för livet i staden och dess attraktivitet. Vi prioriterar en jämställd idrott som utövas på lika villkor, säger Gunnar Tåhlin, vd på Galären. Därför satsar vi extra mycket på damsidan, berättar han vidare.

En extra krydda till samarbetet är en bonustrappa där Luleå Hockey erhåller ett extra stöd utifrån hur bra det går för elitlagen i slutspelet, både på dam- och herrsidan.

– Vi är glada över att Galären är en långsiktig partner till oss på Luleå Hockey. Galärens satsning gör att vi kan lyfta damerna ytterligare, säger Stefan Enbom på Luleå Hockey. Vi är två verksamheter med starka varumärken i Luleå och det känns helt underbart att vi tillsammans bygger ett attraktivt, inkluderande och jämställt samhälle, säger Stefan vidare.

För utförligare upplysningar, kontakta:

Stefan Enbom, vd Luleå Hockey, 070-552 88 60 eller stefan.enbom@luleahockey.se
Gunnar Tåhlin, vd Galären, 070-648 14 10 eller gunnar.tahlin@galaren.se

Bild i pressmeddelandet: Johanna Fällman Luleå Hockey/MSSK. Fotograf: Tomas Bergman.

Kärlekspartners sökes!

Kärlekspartners sökes!

Är ditt företag den rätta? Tillsammans skapar vi ett inkluderande och kärleksfullt Luleå.
Galären fördjupar samarbetet med Luleå Hockey

Galären fördjupar samarbetet med Luleå Hockey

Galären och Luleå Hockey har kommit överens om ett nytt samarbetsavtal med stort fokus på föreningens dam- och tjejverksamhet.
Missa inte Kulturnatten i Luleå

Missa inte Kulturnatten i Luleå

Lördag 9 september anordnas Kulturnatten med evenemang i hela Luleå centrum från förmiddag till sen kväll. Allt med gratis entré!