Galären fördjupar samarbetet med Luleå Hockey

Galären och Luleå Hockey har kommit överens om ett nytt, fördjupat samarbetsavtal som gäller till och med 2027. Ett avtal med stort fokus på föreningens dam- och tjejverksamhet.

Galären är sedan tidigare en av föreningens huvudpartners i SDHL där Luleå Hockey och Galären under många år har samarbetat med stort fokus på att bygga en stark dam- och tjejverksamhet inom föreningen. Tillsammans vill vi även verka för en bättre, roligare och mer hållbar stad.

Luleå Hockey har blivit det tydliga loket i europeisk dam- och tjejhockey, med stor hjälp från många partners, där Galären spelat en viktig roll. Nu har parterna beslutat att fördjupa samarbetet ytterligare där Galären ökar insatserna för att föreningen ska kunna fortsätta sin resa med full kraft.

– Idrotten en viktig ingrediens för livet mellan husen och för stadens attraktivitet. Vi på Galären ger ett extra stort stöd till tjej- och damverksamheten då vi vill prioritera en jämställd idrott som utövas på lika villkor, säger Gunnar Tåhlin, vd på Galären.

– Vi är enormt glada och tacksamma över att Galären ökar sina insatser i vår dam- och tjejverksamhet. Det är extremt viktigt då vi har stora ambitioner att fortsätta vara det självklara loket inom den delen av vår verksamhet, säger Stefan Enbom vd på Luleå Hockey.

För utförligare upplysningar om samarbetet, kontakta gärna:
• Gunnar Tåhlin, vd Galären i Luleå Tel: 070-648 14 10. E-post: gunnar.tahlin@galaren.se
• Stefan Enbom, vd Luleå Hockey Tel: 070-552 88 60. E-post: stefan.enbom@luleahockey.se

På bilden i nyheten, från vänster: Stefan Enbom, Luleå Hockey, Jenni Hiirikoski, Luleå Hockey/MSSK och Gunnar Tåhlin, Galären. Foto: Luleå Hockey.

Vinnaren av Kultur- och samhällsbyggnadspriset 2024

Vinnaren av Kultur- och samhällsbyggnadspriset 2024

Den 24 maj delades Galärens Kultur- och samhällsbyggnadspris ut under Luleå Business Awards. Vinnaren blev Konst i Det Gröna.
Kärlekspartners sökes!

Kärlekspartners sökes!

Är ditt företag den rätta? Tillsammans skapar vi ett inkluderande och kärleksfullt Luleå.
Missa inte Kulturnatten i Luleå

Missa inte Kulturnatten i Luleå

Lördag 9 september anordnas Kulturnatten med evenemang i hela Luleå centrum från förmiddag till sen kväll. Allt med gratis entré!