Galären fördjupar samarbetet med Luleå Hockey

Galären och Luleå Hockey har kommit överens om ett nytt, fördjupat samarbetsavtal som gäller till och med 2027. Ett avtal med stort fokus på föreningens dam- och tjejverksamhet.

Galären är sedan tidigare en av föreningens huvudpartners i SDHL där Luleå Hockey och Galären under många år har samarbetat med stort fokus på att bygga en stark dam- och tjejverksamhet inom föreningen. Tillsammans vill vi även verka för en bättre, roligare och mer hållbar stad.

Luleå Hockey har blivit det tydliga loket i europeisk dam- och tjejhockey, med stor hjälp från många partners, där Galären spelat en viktig roll. Nu har parterna beslutat att fördjupa samarbetet ytterligare där Galären ökar insatserna för att föreningen ska kunna fortsätta sin resa med full kraft.

– Idrotten en viktig ingrediens för livet mellan husen och för stadens attraktivitet. Vi på Galären ger ett extra stort stöd till tjej- och damverksamheten då vi vill prioritera en jämställd idrott som utövas på lika villkor, säger Gunnar Tåhlin, vd på Galären.

– Vi är enormt glada och tacksamma över att Galären ökar sina insatser i vår dam- och tjejverksamhet. Det är extremt viktigt då vi har stora ambitioner att fortsätta vara det självklara loket inom den delen av vår verksamhet, säger Stefan Enbom vd på Luleå Hockey.

För utförligare upplysningar om samarbetet, kontakta gärna:
• Gunnar Tåhlin, vd Galären i Luleå Tel: 070-648 14 10. E-post: gunnar.tahlin@galaren.se
• Stefan Enbom, vd Luleå Hockey Tel: 070-552 88 60. E-post: stefan.enbom@luleahockey.se

På bilden i nyheten, från vänster: Stefan Enbom, Luleå Hockey, Jenni Hiirikoski, Luleå Hockey/MSSK och Gunnar Tåhlin, Galären. Foto: Luleå Hockey.

Missa inte Kulturnatten i Luleå

Missa inte Kulturnatten i Luleå

Lördag 9 september anordnas Kulturnatten med evenemang i hela Luleå centrum från förmiddag till sen kväll. Allt med gratis entré!
Träffa oss under Luleå Pride

Träffa oss under Luleå Pride

Fredag den 18/8 och lördag den 19/8 träffar du oss i Stadsparken under Luleå Pride. Kom dit och säg hej!
Konstverk på reparation

Konstverk på reparation

Det är fler än vi på Galären som saknar konstverket Solens Cykler på Varvet. Verket är på reparation och under hösten kommer det tillbaka på sin plats igen.