Bästa läget för morgonkaffet?

I vårt nyproduktionsprojekt på Varvet erbjuder vi upptill ca 1100 kvm moderna, bekväma och attraktiva kontorslokaler för uthyrning. Lokalerna finns i olika storlekar och kan delas upp i en till fyra lokaler. Vi skräddarsyr och anpassar lokalerna efter din verksamhets specifika behov.

I kvarteret Hägern kan du jobba, handla, träna och besöka relaxen på samma ställe. Eller varför inte bjuda in till after work på någon av de stora terrasserna med utsikt över Luleå? Huset erbjuder nämligen matbutik i entréplanet, terrasser med utgym, möbler och ytor för grillmöjligheter samt en rekreations- och konferensvåning med bastu, relax, fullt utrustat kök och två lokaler för festen eller konferensen.

Kontorslokalerna på Västra Varsvgatan finns beläget endast ett stenkast från promenadstråk och cityliv med butiker, caféer och restauranger.

Läs mer om lokalerna på Västra Varvsgatan 18 och anmäl ditt intresse här

Kärlekspartners sökes!

Kärlekspartners sökes!

Är ditt företag den rätta? Tillsammans skapar vi ett inkluderande och kärleksfullt Luleå.
Galären fördjupar samarbetet med Luleå Hockey

Galären fördjupar samarbetet med Luleå Hockey

Galären och Luleå Hockey har kommit överens om ett nytt samarbetsavtal med stort fokus på föreningens dam- och tjejverksamhet.
Missa inte Kulturnatten i Luleå

Missa inte Kulturnatten i Luleå

Lördag 9 september anordnas Kulturnatten med evenemang i hela Luleå centrum från förmiddag till sen kväll. Allt med gratis entré!