Återbruk av utemöbler den 9 november

Vi skänker nu bort ett antal utebord i olika modeller och storlekar som blivit över från utemiljöerna på våra fastigheter.

Från kl. 16.00 tisdag den 9/11 kommer borden att finnas tillgängliga utomhus för avhämtning, precis intill garageinfarten på Residensgatan 10 på Varvet i Luleå.

Borden ges bort i befintligt och varierande skick och det är först till kvarn på plats som gäller. Observera att vi inte tar emot bokningar och att vi inte heller reserverar några bord.

Du som är intresserad ordnar själv med lastning och transport.

Borden står som längst kvar till onsdag morgon den 10/11 kl. 07. 00. Finns det bord kvar efter detta kommer de att gå till återvinning.

Vi på Galären är måna om att tänka hållbart och en del i det är att återbruka sådant som kan göra nytta på annat håll. Vi hoppas nu att dessa bord ska få nytt liv någon annanstans.

Galären (156)
Återbruk
Utemöbler (2)
Utebord
Bortskänkes
Luleå (74)
Galärens Kultur- och samhällsbyggnadspris 2022

Galärens Kultur- och samhällsbyggnadspris 2022

Vinnaren till Årets Kultur- och samhällsbyggnadspris blev Lule Stassteater som fick ta emot priset om 50 000 kr under Luleå Business Awards galakväll den 3 juni.
Galären nyproducerar bostäder utan bygglov

Galären nyproducerar bostäder utan bygglov

Galären har byggt tolv nya bostäder på Varvet i Luleå som kommer att erbjudas med gratis hyra vid inflyttningen våren 2022. Läs mer här.
Galären investerar i nya solcellsanläggningar

Galären investerar i nya solcellsanläggningar

Drygt 4 miljoner investeras i solceller på åtta av Galärens bostadsfastigheter.