Återbruk av utemöbler den 9 november

Vi skänker nu bort ett antal utebord i olika modeller och storlekar som blivit över från utemiljöerna på våra fastigheter.

Från kl. 16.00 tisdag den 9/11 kommer borden att finnas tillgängliga utomhus för avhämtning, precis intill garageinfarten på Residensgatan 10 på Varvet i Luleå.

Borden ges bort i befintligt och varierande skick och det är först till kvarn på plats som gäller. Observera att vi inte tar emot bokningar och att vi inte heller reserverar några bord.

Du som är intresserad ordnar själv med lastning och transport.

Borden står som längst kvar till onsdag morgon den 10/11 kl. 07. 00. Finns det bord kvar efter detta kommer de att gå till återvinning.

Vi på Galären är måna om att tänka hållbart och en del i det är att återbruka sådant som kan göra nytta på annat håll. Vi hoppas nu att dessa bord ska få nytt liv någon annanstans.

Galären (203)
Återbruk
Utemöbler (2)
Utebord
Bortskänkes
Luleå (107)
Årets pris har fokus på kulturen

Årets pris har fokus på kulturen

Galären delar årligen ut Kultur- och samhällsbyggnadspriset. 2024 fokuserar priset på kulturen. Läs mer om årets pris och juryarbetet här.
Konstverk på reparation

Konstverk på reparation

Det är fler än vi på Galären som saknar konstverket Solens Cykler på Varvet. Verket är på reparation och under hösten kommer det tillbaka på sin plats igen.
Årets Kultur- och samhällsbyggnadspris 2023

Årets Kultur- och samhällsbyggnadspris 2023

Under fredagen delade vi ut Årets Kultur- och samhällsbyggnadspris. Vinnarna blev Nordmark & Nordmark och Lumire.