Yours ger skaparglädjen liv

När vi på Galären styrde skutan mot vårt nya kontor i kvarteret Hägern på Varvet tog Yours kommunikationsbyrå över rodret i den gamla träkåken på Lulsundsgatan. Kontorshuset som Galärens Luleåverksamhet suttit i sedan 1999.

Så snart Yours fick veta att vi skulle flytta vår verksamhet till ett nytt kontor presenterade dem idén om att skapa ett eget Yours-hus på adressen. Så blev det. Ett långsiktigt hyresavtal tecknades de om de ca 900 kvm lokalerna i det gamla 3-våningshuset och i juli i år flyttade de in. De attraktiva kontoret ger vår hyresgäst möjlighet till ytor att både trivas och skapa på.

Vi har samarbetat med Yours sedan 2018 och de har under åren kommit att förälska sig i husets charm och såg alla möjligheter att skapa sitt egna idéhus.

– Ett eget idéhus har varit lite av en dröm för oss. Förutom att det här huset har själ finns det också gott om utrymme för våra idéer att växa, säger Tobias Öström, vd på Yours kommunikationsbyrå.

Vi hälsar Yours välkomna som ny hyresgäst hos oss och är glada att vårt gamla kontor fortsätter att sjuda av kreativitet.

Placerum Kapitalförvaltning etablerar sig i Luleå

Placerum Kapitalförvaltning etablerar sig i Luleå

Som ett led i expansionen längs Norrlandskusten öppnar Placerum Kapitalförvaltning kontor i Galärens lokaler.
Hachi har hittat lyckan på Storgatan

Hachi har hittat lyckan på Storgatan

Hachi flyttar till större lokaler på Storgatan 52A i Luleå. Den 5 april har restaurangen premiär på den nya adressen.
Stark Arkitekter till nya lokaler

Stark Arkitekter till nya lokaler

I maj hittar man arkitektkontoret en trappa upp på Storgatan 52 i centrala Luleå. Läs mer här!