Yours Kommunikationsbyrå

Nu står det klart vem som tar över den tidigare restauranglokalen på Köpmangatan 18 i centrala Luleå. I juni flyttar kommunikationsbyrån Yours in.

Den 322 kvm stora lokalen i Luleå centrum utgörs av ytor i två plan med ordentlig exponering mot gatan och fint ljusinsläpp i och med de stora glaspartierna. Ytskikten är råa med en industriell touch och nu anpassas lokalerna efter byråns verksamhet med ny färgsättning och utrymmen för kontorslandskap, mötes- och samtalsrum och trivsamma ytor för umgänge.

– Vi är jätteglada att Yours väljer att flytta till Köpmangatan, då vi får en hyresgäst som passar perfekt in i den kreativa miljön som lokalen bjuder på, säger Gunnar Tåhlin vd på Galären i Luleå.

– När vi fick möjlighet att flytta till den här spännande lokalen med en häftig interiör miljö samt bättre exponering av verksamheten tog vi chansen direkt. Den här typen av lokal matchar helt enkelt vårt varumärke, säger Tobias Öström, vd på Yours Kommunikationsbyrå. Nu ser vi alla på Yours fram emot att få flytta in byrån i vår nya, kreativa miljö, berättar Tobias vidare.

Lokalen som Yours tar över under våren ligger i gatuplanet i Galärens miljöcertifierade bostadshus intill Stadshuset och Bergströmska gården i Luleå centrum.

För utförligare upplysningar om lokalerna, kontakta gärna:

  • Gunnar Tåhlin, vd Galären i Luleå
    Tel: 070-648 14 10. E-post: gunnar.tahlin@galaren.se
  • Tobias Öström, vd Yours Kommunikationsbyrå
    Tel: 070-858 32 32. E-post: tobias@yours.se

Om Yours
Yours är en kommunikationsbyrå i Luleå som skapar starka varumärken för verkliga människor. De sätter den kreativa idén och hantverket i centrum och skapar relevant kommunikation som gör skillnad för deras kunders affär. De är en fullservicebyrå med en rad antal tjänster inom film, foto, grafisk produktion, event, sociala medier, strategier, ux-design, koncept, strategi och mycket mer. Läs mer på yours.se.

Om Galären
Galären är en familjeägd företagsgrupp inom fastighetsutveckling med kontor i Luleå och Stockholm. Galären i Luleå har ca 30 anställda och äger ca 100 000 kvm lokaler och drygt 600 bostäder. Inriktningen är en ansvarsfull fastighetsutveckling utifrån affärsidén: Att med fokus på hållbarhet och tillväxt långsiktigt äga och förädla fastigheter. Förutom att bidra till stadens utveckling med nya attraktioner och stöd till kultur- och idrottsliv, satsar Galären på ett fastighetsbestånd med spännande arkitektur. I samarbete med andra lokala intressenter vill Galären göra Luleå till en bättre, roligare och mer hållbar stad. Galären förädlar, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella lokaler – och alltid med sin vision för ögonen: Att ge staden liv.

Placerum Kapitalförvaltning etablerar sig i Luleå

Placerum Kapitalförvaltning etablerar sig i Luleå

Som ett led i expansionen längs Norrlandskusten öppnar Placerum Kapitalförvaltning kontor i Galärens lokaler.
Hachi har hittat lyckan på Storgatan

Hachi har hittat lyckan på Storgatan

Hachi flyttar till större lokaler på Storgatan 52A i Luleå. Den 5 april har restaurangen premiär på den nya adressen.
Stark Arkitekter till nya lokaler

Stark Arkitekter till nya lokaler

I maj hittar man arkitektkontoret en trappa upp på Storgatan 52 i centrala Luleå. Läs mer här!