PRESSMEDDELANDE: Under 2018 valde Galären Yours som samarbetspartner för den strategiska kommunikationen i bolaget. Den gemensamma resan startade i samband med Galärens 30-årsfirande och drygt ett år senare står det klart att Galären även blir Yours hyresvärd när byrån nu behöver nya lokaler.

– Det betyder väldigt mycket att Yours väljer oss som sin hyresvärd. Luleå behöver företag som ger liv till staden och som får kreativiteten att flöda. Allt det ser vi i Yours, säger Gunnar Tåhlin, vd på Galären. Faktum är att Yours under 2020 kommer att ta över de lokalerna som varit Galärens Luleåkontor sedan 18 år tillbaka, säger Gunnar Tåhlin, vd på Galären. Vår verksamhet har vuxit ur huset och nu väntar nya lokaler även för vår del, berättar Gunnar vidare.

Uthyrningen till Yours avser ca 900 kvm och under våren väntar inflyttning. Hela huset kommer att fyllas av ny kreativitet i byråns verksamhet med de 21 medarbetarna. Det nya Yours-huset kommer även att erbjuda enstaka arbetsplatser till andra företag på en av våningarna.

– Galären är en duktig samhällsutvecklare med framåtanda, vilket vi uppskattar, därför känns det extra roligt att fortsätta vårt samarbete även som hyresvärd och hyresgäst, berättar Karin Klockare, vd på Yours. De nya lokalerna kommer att innebära att vi kan utveckla ett eget Yours-hus för byrån där vi får möjlighet att skräddarsy ännu vassare kunderbjudanden, säger Karin vidare.

Yours är kommunikationsbyrån som för varumärken närmare människor. Byrån har kontor i Luleå och Stockholm och ingår i ett internationellt byrånätverk. Går gärna sin egen väg, bryter mot traditioner, attityder och kända mönster och vågar utmana både sig själv och sina uppdragsgivare. Några kunder är Coop Norrbotten, Bastard Burgers, BDX och LKAB.

För utförligare upplysningar, kontakta:
Gunnar Tåhlin, vd Galären, 070-648 14 10 eller gunnar.tahlin@galaren.se
Karin Klockare, vd Yours, 070-628 15 10 eller karin@yours.se

Eitech AB utökar verksamheten i Luleå

Galären och Eitech har tecknat avtal om utökning av ytor och förlängning av avtalstiden.

Sensus ger Centrum liv

Den nya mötesplatsen Equalizer har flyttat in på Skeppsbrogatan 48. En satsning för musikintresserade tjejer och kvinnor.

Kundernas glädje betyder allt

De har varit lokalhyresgäster hos Galären sedan många år. Vi tittade in hos ägarna till Thai Shopen för att prata om hur allt en gång startade och Luleåbornas matvanor.