Vi välkomnar vår nya controller Robert

Galären har fått förstärkning i form av Robert Duvsten – en engagerad och erfaren ekonom som sedan i februari arbetar som controller hos oss.

Robert föddes i Gällivare 1987 men har tillbringat större delen av sitt liv i Luleå, då familjen flyttade hit när han var ett år gammal. Efter att ha tagit sin företagsekonomiska examen vid Karlstads universitet landade han i Jönköping tillsammans med sin fru.
– Det fanns inga jobb i Karlstad så vi sökte jobb i olika städer och valet föll på Jönköping. Vi kände ingen där men sålde allt vi hade och flyttade, säger han.

De blev kvar i Jönköping i sju år och trivdes bra, men när paret skulle bilda familj blev Luleå aktuellt igen.
– Att ha närmare till mor- och farföräldrar var det som fick oss att flytta hem.

Nu har de varit tillbaka i Luleå i tre år och lever villaliv på Mjölkudden tillsammans med deras dotter och två katter. Här har de rivit ut kök samt bytt innertak och golv.
– Jag har en kreativ fru som kommer på olika saker och vi gillar renovera och fixa tillsammans, säger han.

En mångsidig karriär

Robert har hunnit med både det ena och det andra i sin karriär, med erfarenheter som revisor, civil utredare inom Polismyndigheten, och en tid på Skatteverket. Han kommer senast från en tjänst som projektekonom vid Luleå tekniska universitet, där han arbetade i två år. Den breda kompetensen och erfarenheten har gett honom en gedigen grund att stå på.
– Jag hade funderat en tid på att ta nästa steg i karriären och bli just controller när en rekryterare hörde av sig till mig angående att Galären hade en tjänst ute. Jag har också varit nyfiken på att jobba inom den privata sektorn så det var inte mycket att fundera på.

Robert har tidigare varit hyresgäst hos Galären så han hade koll på bolaget och såg fram emot sin första arbetsdag den 1 februari.
– Jag kände av den familjära stämningen direkt när jag klev in här. Det gick snabbt att komma in i gruppen och de som jobbar här är väldigt duktiga, inbjudande och måna om att man ska ha det bra på jobbet. Som ett lag där alla jobbar mot samma mål. Människorna här är också öppna på ett sätt som jag inte är van vid, säger han.

I rollen som controller har Robert ett verksamhetsövergripande ansvar där han till stor del jobbar med dotterbolagen Hotell Savoy och Alcatraz.
– Jag har koll på de ekonomiska bitarna, ser till att årsredovisningarna stämmer och jobbar för att förbättra och driva förändring, genom att exempelvis minska kostnader. Det är väldigt roligt, man kan säga att ordningssinnet blir tillfredsställt när debet och kredit balanserar och bokföringen stämmer, då blir man ju glad, skrattar han.

Varmt välkommen till oss på Galären Robert!

Möt Susanne, vår nya kundtjänstadministratör

Möt Susanne, vår nya kundtjänstadministratör

Efter många år inom familjeföretaget var det dags att prova något nytt, och sedan i februari arbetar hon hos oss på Galären.
Hemlängtan styrde Martina till Galären

Hemlängtan styrde Martina till Galären

Efter några år på vift i Halmstad, där hon arbetade i fastighetsbranschen, är hon tillbaka som vår nya kundtjänstadministratör.
En trevlig midsommar önskar vi er

En trevlig midsommar önskar vi er

Midsommarveckan är här, och det innebär lite ändrade öppettider hos oss på Galären.