Vi erbjuder e-faktura

Vi erbjuder alla våra kunder att få sina hyresavier och fakturor via e-faktura, vilket gör att vi sparar både på miljö och er egen tid. Dessutom är tjänsten kostnadsfri och du slipper onödiga fakturaavgifter.

För dig som privatperson

E-faktura innebär att du får du dina räkningar samlade direkt i din internetbank istället för i brevlådan, vilket ger dig kontroll och överblick över obetalda och betalda räkningar. Alla krångliga uppgifter på fakturan är registrerade i förväg och det enda du behöver göra är att kontrollera och godkänna uppgifterna så betalas fakturan på förfallodatumet.

Fördelarna med e-faktura

  • Grönt: Bidrar till minskad miljöbelastning eftersom allt skickas elektroniskt.
  • Enkelt: Alla uppgifter för att göra betalningen är redan ifyllda, inga krångliga OCR-eller bankgironummer behöver anges.
  • Kontroll: Du godkänner själv fakturan innan betalningen genomförs.
  • Tillgängligt: Alla e-fakturor finns samlade i minst 18 månader i din internetbank.
  • Mobilt: Enkelt att ta emot och betala e-fakturor var du än befinner dig i världen.
  • Kostnadsfritt: E-faktura är en kostnadsfri tjänst och oftast slipper du onödiga fakturaavgifter.

Såhär skaffar du e-faktura via din internetbank

SEB
www.seb.se/privat/betala/betala-rakningar/e-faktura

Handelsbanken
www.handelsbanken.se/sv/privat/konton-kort-och-betala/betala/betala-rakningar

Nordea
www.nordea.se/privat/produkter/konton-betalningar/e-faktura.html

Länsförsäkringar
www.lansforsakringar.se/norrbotten/privat/bank/kort–betalningar/e-faktura/

Swedbank
www.swedbank.se/privat/kort-och-betala/betalningar/betala-rakningar/e-faktura

Det finns ofta tydliga instruktioner på respektive bank hur man gör för att komma i gång med att betala via e-faktura. Du kan också anmäla dig till e-faktura när du betalat dina räkningar i din internetbank. Där får du upp en lista på företag som du just betalat till och som kan skicka e-faktura till dig.

För ditt företag

Vi på Galären erbjuder även våra företagskunder att få sina fakturor och hyresavier i elektroniskt format. Av miljömässiga skäl vill vi undgå att skicka pappersfakturor i så stor utsträckning som möjligt och ser därför att du som företagskund helst väljer något av följande betalningssätt:

Elektronisk faktura (e-faktura): Kan ert företag ta emot e-faktura och är ansluten till en operatör. Kontakta vår ekonomiavdelning med uppgifter om er operatör så upprättar vi den integrationen och ni får sedan fakturan elektroniskt. Galären kan leverera faktura både via GLN och PEPPOL.

PDF: Vi skickar våra fakturor i PDF till er mailadress. Kontakta Galärens ekonomiavdelning så ordnar vi att ert företag får fakturor/avier i detta format.


Har du frågor kontakta vår Ekonomiavdelning.
Telefon: 0920-40 74 94. Mail: ekonomi@galaren.se

”Lokalen överträffade våra förväntningar”

”Lokalen överträffade våra förväntningar”

Ett av Europas ledande sourcing- och serviceföretag med verksamhet främst inom el och VVS har flyttat in i nya lokaler hos oss. Vi välkomnar Solar till Notviksstan.
Stekhet marknad för lokaluthyrning i Luleå

Stekhet marknad för lokaluthyrning i Luleå

Galären har hyrt ut ca 13 000 kvm lokaler, varav 8 000 kvm kontor. Den senaste uthyrningen gjordes till SSEA Svensk Samverkansentreprenad AB.
Deli och matbar öppnar i Bergströmska gården

Deli och matbar öppnar i Bergströmska gården

Ägargruppen som öppnar Karl August och Aiko i f.d. Tallkotten hyr nu lokaler av Galären för att öppna upp en ny deli och matbar.