Ungdomar i sommarjobb hos Galären

Varje sommar anställer vi på Galären ett antal ungdomar för att få hjälp med arbeten i och runt omkring fastigheterna. I år har 10 ungdomar i åldrarna 14-17 år fått sommarjobb.

Syftet är att skapa trivsamma miljöer där våra hyresgäster bor och verkar. Men vi vill också ge ungdomarna en god introduktion i arbetslivet.

Förutom det fantastiska arbete de utför på våra fastigheter det är viktigt att ungdomarna får ett bra avstamp på vägen in i arbetslivet och att de får förståelse för hur det är att vara på en arbetsplats och att representera det företag man jobbar för, säger Jenny Öhman, HR-chef på Galären.

Arbetet som ungdomarna utför är noga planerat under året. Allt för att de ska ha betydelsefulla uppgifter att utföra under sitt sommararbete. Arbetsuppgifterna består av allt från plantering av blommor och övrig trädgårdsskötsel till målning, oljning och städning.

Under det tre veckor långa sommarjobbet har ungdomarna en arbetsledare som vägleder dem, fördelar arbetsuppgifter och ger dem dagligt stöd i arbetet. Arbetsledaren Samuel Kenttä är anställd specifikt för uppgiften, men kommer även att arbeta som fastighetsskötare resten av sommaren.

Vår fastighetsskötare Peter Lind har även hjälpt ungdomarna med målningstekniker och inköp av rätt målarfärg och oljor. De har med Peters hjälp fått en fackmannamässig introduktion med skrapning, maskering och hur penseln ska användas. En bra erfarenhet för framtiden.

Bild på Ingrid Rathod Nilsson (överst i bild) och Wilda Öhman samt Joel Hedström som utför sitt sommarjobb hos Galären.

Sommarjobb
Ungdomar
Medarbetare (21)
Möt Susanne, vår nya kundtjänstadministratör

Möt Susanne, vår nya kundtjänstadministratör

Efter många år inom familjeföretaget var det dags att prova något nytt, och sedan i februari arbetar hon hos oss på Galären.
Hemlängtan styrde Martina till Galären

Hemlängtan styrde Martina till Galären

Efter några år på vift i Halmstad, där hon arbetade i fastighetsbranschen, är hon tillbaka som vår nya kundtjänstadministratör.
Vi välkomnar vår nya controller Robert

Vi välkomnar vår nya controller Robert

Han är en engagerad och erfaren ekonom som sedan i februari arbetar som controller hos oss. Läs mer om honom här.