Vi tävlar om titeln Sveriges snyggaste kontor

Galärens nya kontor i kv Hägern på Varvet är ett av bidragen i tävlingen Sveriges snyggaste kontor som arrangeras av Lokalnytt.se.

Syftet med tävlingen är att visa på den stora mängd snygga och smarta kontor som finns i Sverige. Det kontor som bäst uppfyller kriterierna stil, arbetsmiljö och nytänkande blir vinnaren.

Tycker du, precis som vi, att vårt nya kontor uppfyller kriterierna, får du gärna gå in och rösta på oss! Det gör du enkelt här. Där kan du också se alla bilder från vårt kontor och läsa mer om vårt bidrag i tävlingen.

Motiveringen till vårt tävlingsbidrag lyder:

Galärens kontor ger plats för medarbetarna att utvecklas, umgås och skapa framgång. Fikarummet är hjärtat i lokalen där alla träffas och umgås, detta skapar den kreativa miljö företaget behöver. Lokalen är genomtänkt i minsta detalj med planlösning, ljussättning, möbler och materialval som håller över tid och skapar en röd tråd tillsammans med den senaste tekniken. Allt detta ger rum att trivas i och Sveriges snyggaste kontor!

Galären (212)
Sveriges snyggaste kontor
Lokalnytt
Hägern (15)
Möt Susanne, vår nya kundtjänstadministratör

Möt Susanne, vår nya kundtjänstadministratör

Efter många år inom familjeföretaget var det dags att prova något nytt, och sedan i februari arbetar hon hos oss på Galären.
Hemlängtan styrde Martina till Galären

Hemlängtan styrde Martina till Galären

Efter några år på vift i Halmstad, där hon arbetade i fastighetsbranschen, är hon tillbaka som vår nya kundtjänstadministratör.
Vi välkomnar vår nya controller Robert

Vi välkomnar vår nya controller Robert

Han är en engagerad och erfaren ekonom som sedan i februari arbetar som controller hos oss. Läs mer om honom här.