Vi tävlar om titeln Sveriges snyggaste kontor

Galärens nya kontor i kv Hägern på Varvet är ett av bidragen i tävlingen Sveriges snyggaste kontor som arrangeras av Lokalnytt.se.

Syftet med tävlingen är att visa på den stora mängd snygga och smarta kontor som finns i Sverige. Det kontor som bäst uppfyller kriterierna stil, arbetsmiljö och nytänkande blir vinnaren.

Tycker du, precis som vi, att vårt nya kontor uppfyller kriterierna, får du gärna gå in och rösta på oss! Det gör du enkelt här. Där kan du också se alla bilder från vårt kontor och läsa mer om vårt bidrag i tävlingen.

Motiveringen till vårt tävlingsbidrag lyder:

Galärens kontor ger plats för medarbetarna att utvecklas, umgås och skapa framgång. Fikarummet är hjärtat i lokalen där alla träffas och umgås, detta skapar den kreativa miljö företaget behöver. Lokalen är genomtänkt i minsta detalj med planlösning, ljussättning, möbler och materialval som håller över tid och skapar en röd tråd tillsammans med den senaste tekniken. Allt detta ger rum att trivas i och Sveriges snyggaste kontor!

Galären (201)
Sveriges snyggaste kontor
Lokalnytt
Hägern (15)
Årets pris har fokus på kulturen

Årets pris har fokus på kulturen

Galären delar årligen ut Kultur- och samhällsbyggnadspriset. 2024 fokuserar priset på kulturen. Läs mer om årets pris och juryarbetet här.
Förhandlingen om de nya bostadshyrorna för 2024 är klar

Förhandlingen om de nya bostadshyrorna för 2024 är klar

Överenskommelsen innebär att hyran höjs med 5,45 procent.
Glad påsk!

Glad påsk!

Med anledning av påsken har vi lite ändrade öppettider under vecka 13-14. Se våra aktuella tider här.