Sommaren har flyttat in på Alcatraz

Em home Antnäs har slagit upp dörrarna till ett komplett sortiment av utemöbler i våra lokaler på Spantgatan 12 i Luleå.

På Alcatraz i Luleå, i hallen där gokartbilarna brukar rusa förbi, samsas nu matgrupper, hammockar, loungemöbler, dynor och mycket annat som gör sommaren extra härlig. Em home Antnäs, tidigare Antnäs möbler, finns på plats med Norrbottens största sortiment av utemöbler från 9 april till och med 31 juli. 

– Sommarmöbler är en produktgrupp som är skrymmande och vi upplever att kunderna har ett behov av att se mycket, helst alla kombinationer, alla färgalternativ och så vidare. Det kräver en yta på 1200-1500 kvadratmeter och det är inte så lätt att hitta i centrala Luleå, säger ägaren Tomas Sundqvist.

Under många år har de huserat i Coop Arena när det varit dags för sommarmöblerna att exponeras.
– Nu är den ytan avstängd på grund av problem med takstolarna och vi behövde snabbt se oss om efter en annan lokal. Läget här på Spantgatan är jättebra, det är en stor och öppen yta på 1200 kvadratmeter som gör det enkelt att hålla avstånd och det finns bra med parkeringsmöjligheter. Vi ser verkligen fram emot att vara här, säger Tomas Sundqvist.

– Det känns kul att vi kunde hjälpa Em home Antnäs med en lokal för sin sommarförsäljning. Under sommarsäsongen är det mindre aktivitet i gokarthallen och det gav oss möjlighet att lösa verksamhetens behov av så pass stora ytor i ett bra läge, säger Vincent Lundahl, lokaluthyrare på Galären.

Sommarförsäljningens öppettider
Måndag – fredag 10-18 (lunchstängt 13-14)
Lördag 10-15
Söndag 12-16

Placerum Kapitalförvaltning etablerar sig i Luleå

Placerum Kapitalförvaltning etablerar sig i Luleå

Som ett led i expansionen längs Norrlandskusten öppnar Placerum Kapitalförvaltning kontor i Galärens lokaler.
Hachi har hittat lyckan på Storgatan

Hachi har hittat lyckan på Storgatan

Hachi flyttar till större lokaler på Storgatan 52A i Luleå. Den 5 april har restaurangen premiär på den nya adressen.
Stark Arkitekter till nya lokaler

Stark Arkitekter till nya lokaler

I maj hittar man arkitektkontoret en trappa upp på Storgatan 52 i centrala Luleå. Läs mer här!