Sommaren har flyttat in på Alcatraz

Em home Antnäs har slagit upp dörrarna till ett komplett sortiment av utemöbler i våra lokaler på Spantgatan 12 i Luleå.

På Alcatraz i Luleå, i hallen där gokartbilarna brukar rusa förbi, samsas nu matgrupper, hammockar, loungemöbler, dynor och mycket annat som gör sommaren extra härlig. Em home Antnäs, tidigare Antnäs möbler, finns på plats med Norrbottens största sortiment av utemöbler från 9 april till och med 31 juli. 

– Sommarmöbler är en produktgrupp som är skrymmande och vi upplever att kunderna har ett behov av att se mycket, helst alla kombinationer, alla färgalternativ och så vidare. Det kräver en yta på 1200-1500 kvadratmeter och det är inte så lätt att hitta i centrala Luleå, säger ägaren Tomas Sundqvist.

Under många år har de huserat i Coop Arena när det varit dags för sommarmöblerna att exponeras.
– Nu är den ytan avstängd på grund av problem med takstolarna och vi behövde snabbt se oss om efter en annan lokal. Läget här på Spantgatan är jättebra, det är en stor och öppen yta på 1200 kvadratmeter som gör det enkelt att hålla avstånd och det finns bra med parkeringsmöjligheter. Vi ser verkligen fram emot att vara här, säger Tomas Sundqvist.

– Det känns kul att vi kunde hjälpa Em home Antnäs med en lokal för sin sommarförsäljning. Under sommarsäsongen är det mindre aktivitet i gokarthallen och det gav oss möjlighet att lösa verksamhetens behov av så pass stora ytor i ett bra läge, säger Vincent Lundahl, lokaluthyrare på Galären.

Sommarförsäljningens öppettider
Måndag – fredag 10-18 (lunchstängt 13-14)
Lördag 10-15
Söndag 12-16

Odod Art expanderar i Luleå

Odod Art expanderar i Luleå

Restaurangen på Storgatan 52A har utökats med ytterligare 72 platser i en helt ny miljö med utrymme även för det avskilda sällskapet.
Eleverna har flyttat in

Eleverna har flyttat in

Lagom till höstterminens start öppnade Praktiska Gymnasiet upp den nya skolan för sina 300 elever i lokalerna på Ålgatan 10 i Luleå.
Kraftfull etablering i Notviksstan

Kraftfull etablering i Notviksstan

I september öppnade 1250 kvadratmeter träningsglädje i Galärens lokaler på Banvägen 25 i Luleå. Nordic Performance Center AB står bakom etableringen.