Selbergs Entreprenad flyttar in på Ytterviken

Innan sommaren flyttade Selbergs Entreprenad till Ytterviken. Det Umeåbaserade företaget satsar nu vidare i Luleå och öppnar därför upp kontor i stan. Selbergs Entreprenad är sedan tidigare en samarbetspartner till Galären. Och nu kan vi även välkomna dem som våra hyresgäster.

Selbergs Entreprenad är byggentreprenör i vårt största bostadsprojekt någonsin, de 127 hyresbostäderna och Coopbutiken i kv Hägern på Varvet. Men de har också byggt vårt trygghetsboende i kv Torsken intill Floras Kulle, byggt Lindabs nya anläggning på Notviksstan och byggt om- och byggt ut på Bergströmska gården.

Den gamla skoterbutiken på Torpslingan 19 har nu förvandlats till ett fullt modernt kontor för Selbergs Entreprenads verksamhet. Företaget gör nu en viktigt satsning i Luleå. En satsning som ger staden liv.

-Vi trivs i våra nya lokaler, här har vi bra möjlighet att fortsätta utvecklas. Det finns en stor potential i Luleå och jag ser stora tillväxtmöjligheter i staden som andas optimism, säger Dan Lindbäck vd på Selbergs Entreprenad i Luleå.

Se bilderna från Selbergs nya lokaler nedan:


Selbergs Entreprenad grundades i slutet 2013, i dag är vi över 150 anställda och har flera pågående projekt med ett totalt ordervärde på över 700 miljoner kronor. De bygger lägenheter, villor, hotell, kontorslokaler, industrihallar, trygghetsboenden, seniorboenden och har flera spännande projekt på gång. Läs mer på www.selbergsab.se

Kunder (13)
Lokalhyresgäst (11)
Byggföretag
Selbergs
Entreprenad
Placerum Kapitalförvaltning etablerar sig i Luleå

Placerum Kapitalförvaltning etablerar sig i Luleå

Som ett led i expansionen längs Norrlandskusten öppnar Placerum Kapitalförvaltning kontor i Galärens lokaler.
Hachi har hittat lyckan på Storgatan

Hachi har hittat lyckan på Storgatan

Hachi flyttar till större lokaler på Storgatan 52A i Luleå. Den 5 april har restaurangen premiär på den nya adressen.
Stark Arkitekter till nya lokaler

Stark Arkitekter till nya lokaler

I maj hittar man arkitektkontoret en trappa upp på Storgatan 52 i centrala Luleå. Läs mer här!