RUFF etablerar sig i Luleå

Under hösten slår RUFF upp portarna i Luleå då verksamheten etablerar sig i Galärens lokaler på Skutviken i Luleå. Det blir RUFFs första lounge för inomhusgolf i Norrbotten. I och med etableringen kommer nya arbetstillfällen att skapas.

– Luleå är enormt fin stad med stort golfintresse. Vi vill förlänga golfsäsongen och främja golfens utveckling även här uppe i Norrland. Här ska vi skapa förutsättningar för att våra medlemmar ska få utveckla sitt eget spel i en härlig miljö där man vill umgås med vänner, kollegor och familj, säger Anders Sundin på RUFF.

Efter en tids letande efter lokaler i Luleå föll valet på Galärens lokal på Skutviken. Galären och RUFF Indoor Golf Luleå AB har nu tecknat ett hyresavtal på 5 år.

– Vi har haft en bra och transparant dialog från dag ett och vi har fått bra stöd i vårt letande av lokal. Vår samsyn om att skapa ett levande område med många besökare till fastigheten vägde tungt, berättar Anders Sundin på RUFF om samarbetet med Galären.

– RUFF kommer att bidra till livet i staden och kompletterar det utbud som redan finns i området. Vi är glada över att vi hittade varandra och att vår lokal blev en sådan bra lösning för RUFF, säger Jimmy Westerlund, försäljningschef på Galären.

Lokalen som ligger på Gammelstadsvägen 19 intill Svartöleden är 670 kvm. Här ska golfsimulator och lounge ta plats. Både Galären och RUFF kommer investera för att lokalen ska bli den bästa för verksamheten.

– Lokalen i sig har stor potential för vår verksamhet med generös takhöjd och stor flexibilitet där vi får möjlighet att utforma den som vi vill. Läget på lokalen har mycket att erbjuda och vi ser många fördelar i att etablera oss på Skutviken, säger Rasmus Lind-Karlsson på RUFF.

RUFFs etablering kommer att generera ca 3–5 nya arbetstillfällen till Luleå.

–  Då vi alltid är bemannade och strävar efter en fullserviceupplevelse så behöver vi ha loungevärdar under våra relativt generösa öppettider kl. 9–22 alla dagar under vintersäsongen.

Solar Sverige AB som sitter i lokalerna idag flyttar till nya lokaler hos Galären under våren.

För utförligare upplysningar om RUFFs etablering i Luleå, kontakta:

  • Jimmy Westerlund, försäljningschef Galären i Luleå
    Telefon: +46 70-656 46 46. E-post: jimmy.westerlund@galaren.se
  • Anders Sundin, CEO/Partner RUFF
    Telefon: +46 70-643 44 75. E-post: anders@ruffgolf.se

Om Ruff
RUFF är Sveriges främsta aktör när det kommer till golf och underhållning och har till hösten 2022 ett 20-tal inomhusanläggningar. Målet är att fortsätta tillväxten med nya affärsområden och i andra delar av Europa. RUFF tar ett helhetsgrepp där sporten, umgänget och miljön är lika stora delar och bjuder in till en varm och familjär golflounge med det senaste inom golf-tech, Trackman 4 simulatorer med bra service. Läs mer på www.ruffgolf.se

Om Galären
Galären är en familjeägd företagsgrupp inom fastighetsutveckling med kontor i Luleå och Stockholm. Galären i Luleå har ca 30 anställda, förvaltar ca 100 000 kvm lokaler och äger drygt 600 bostäder.  Inriktningen är en ansvarsfull fastighetsutveckling utifrån affärsidén: Att med fokus på hållbarhet och tillväxt långsiktigt äga och förädla fastigheter.
Förutom att bidra till stadens utveckling med nya attraktioner och stöd till kultur- och idrottsliv, satsar Galären på ett fastighetsbestånd med spännande arkitektur. I samarbete med andra lokala intressenter vill Galären göra Luleå till en bättre, roligare och mer hållbar stad. Galären förädlar, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella lokaler – och alltid med sin vision för ögonen: Att ge staden liv.

Bildmaterial
Laddas ner här


Bilder från RUFFs befintliga anläggningar. 

Placerum Kapitalförvaltning etablerar sig i Luleå

Placerum Kapitalförvaltning etablerar sig i Luleå

Som ett led i expansionen längs Norrlandskusten öppnar Placerum Kapitalförvaltning kontor i Galärens lokaler.
Hachi har hittat lyckan på Storgatan

Hachi har hittat lyckan på Storgatan

Hachi flyttar till större lokaler på Storgatan 52A i Luleå. Den 5 april har restaurangen premiär på den nya adressen.
Stark Arkitekter till nya lokaler

Stark Arkitekter till nya lokaler

I maj hittar man arkitektkontoret en trappa upp på Storgatan 52 i centrala Luleå. Läs mer här!