Nytt tillskott i Galärens kundtjänst

Hon drar sig inte för detektivarbete, trivs i mötet med människor och är en problemlösare ut i fingerspetsarna. Vi välkomnar kundtjänstadministratören Jeanette Lundberg till oss på Galären.

Luleåbon Jeanette Lundberg kommer senast från Region Norrbotten där hon arbetade som både sektionsledare och enhetschef. Bland annat jobbade hon med Vårdnära service som syftade till att avlasta vårdpersonalen från serviceuppgifter som de tidigare själv utfört. Kombinationen av administration och mötet med människor passar henne utmärkt och när hon längtade efter nya utmaningar föll Galärens rekryteringsannons henne i smaken.

– Jag såg att Galären sökte en kundtjänstadministratör och det kändes som en bred roll med varierande arbetsuppgifter där mötet med människor är centralt. Det lockade mig väldigt mycket. Att det också är en mindre arbetsgivare med kortare beslutsvägar gjorde att jag sökte direkt, säger hon.

En varm och välkomnande stämning väntade
Hon vågade, och vann. Den 27 september började Jeanette som kundtjänstadministratör hos oss på Galären och hon känner sig redan som hemma.

– Alla är väldigt välkomnande och öppna, det är en varm stämning här och jag ser fram emot att vara med på Galärens resa och se vad jag kan bidra med. Jag tycker det är positivt att Galären är ett företag som jobbar aktivt med sina värderingar, som allas lika värde till exempel. Det känns viktigt, säger hon.

Det bästa av två världar
I rollen som kundadministratör får Jeanette ta sig an många olika arbetsuppgifter som innefattar allt från att hjälpa hyresgäster med stora och små frågor, engagera sig i möten och lösa utmaningar som uppstår.

– Att det både är administrativt och socialt tycker jag är det bästa av två världar. Dagarna bara springer iväg. Sen tycker jag om när det behövs en krydda detektivarbete för att lösa ett problem.

Jeanette beskrivs ofta som en positiv glädjespridare och är en person som är mån om att människor runt omkring henne ska må bra. Så det är mer än gärna hon tillbringar tid i ishallen fem dagar i veckan där hennes tonårssöner trivs som allra bäst.

– Det är såklart kallt men jag är glad så länge jag får följa med på hockeyträningarna, skrattar hon.

Vi välkomnar vår nya controller Robert

Vi välkomnar vår nya controller Robert

Han är en engagerad och erfaren ekonom som sedan i februari arbetar som controller hos oss. Läs mer om honom här.
En trevlig midsommar önskar vi er

En trevlig midsommar önskar vi er

Midsommarveckan är här, och det innebär lite ändrade öppettider hos oss på Galären.
Vi önskar en trevlig nationaldag

Vi önskar en trevlig nationaldag

Torsdag den 6 juni firar vi Sveriges nationaldag och vårt kontor och vår bobutik håller stängt.