Ny service tar plats på Skutviken

Den 11 april öppnade Pickup food i våra lokaler på Midgårdsvägen 13 i Luleå. Som namnet avslöjar står matlådan i fokus men här kommer också mycket annat att erbjudas.

Lokalen som Lisa Liu Wanhua hyr har anpassats för den nya verksamheten – väggar har tagits bort, väggar har målats om och golvet har bytts ut. Tisdag den 11 april slogs dörrarna äntligen upp till Pickup food som främst erbjuder matlådor för avhämtning men också dagens lunch och en plats att fika på.

– Våra gäster kan antingen köpa med sig en matlåda eller värma den i mikrovågsugnen och äta här. Vi kommer också att erbjuda dagens lunch i form av två varmrätter, säger hon.

Varmrätterna utgörs av enkel och god husmanskost medan matlådornas innehåll bjuder på smaker från världens alla hörn, direkt från Lisa Liu Wanhuas övriga restauranger.

– Det kommer att finnas allt från sushi och asiatisk mat till husmanskost, poke bowls och sallader för ett pris mellan 59-119 kronor.

Lisa Liu Wanhua tror att många av företagen i området kommer att glädjas av en plats som Pickup food, såväl som bilburna Lulebor.

– Det saknades ett ställe som även erbjuder fika här på Skutviken. Vi vill ge alla möjlighet till kökslagad mat eller tid för en kortare fikapaus. Här kan man komma in bara för en kopp kaffe och en godbit eller en smörgås och kanske även slå sig ner i sofforna och jobba lite med datorn under tiden. Vi vill att gästerna ska känna att det är lugnt och mysigt här.

Flexibelt koncept

Lokalen omges av dova färger i blått, grönt och grått och till sommaren kommer även platser utomhus att finnas till förfogande. Råvarorna är lokala och inga långa transporter krävs. Pickup food kan också erbjuda sina tjänster till livets alla stunder.

– Vi kan leverera catering eller anordna dop, minnesstunder och födelsedagsfester. Tanken är att vi i framtiden även ska kunna ha kvällsöppet för gäster som vill boka det här stället för sig själva. Vi är öppna för många olika förfrågningar, säger Lisa Liu Wanhua.

Pickup food uppdaterar sin Facebook och Instagram kontinuerligt med aktuella erbjudanden och det går att både maila och ringa om man vill lägga undan matlådor för avhämtning.

Pickup Foods öppettider, mån-fre:
Hämta eller värma matlåda samt köpa fika: kl. 8-18
Lunchservering: kl. 10-14

Ai Skin – personlig hudvård med passion

Ai Skin – personlig hudvård med passion

Kliniken Ai Skin har öppnat på Rådhustorget 4 i centrala Luleå. Här erbjuds skräddarsydda behandlingar med fokus på att främja en hälsosam hud.
Galären är nominerad till Kundkristallen 2024

Galären är nominerad till Kundkristallen 2024

Vi är nominerade i kategorin Största lyft serviceindex bostäder för vårt resultat i den senaste hyresgästundersökningen.
Lunchstängt i bobutiken 1 februari-8 mars

Lunchstängt i bobutiken 1 februari-8 mars

Under en tid framöver håller vi stängt i bobutiken mellan kl 12.00-13.00.