NPC Gym till Notviksstan i Luleå

I september öppnar Nordic Performance Center AB sin tredje gymanläggning i Norrbotten. De finns sedan tidigare i Kiruna och Boden och nu satsar gymkedjan vidare med en 1200 kvm stor anläggning i Galärens lokaler på Banvägen 25.

I dagarna tecknade NPC Gym och Galären ett 10-årigt hyresavtal för den nya anläggningen. Bakom gymkedjan står bröderna Christian och Jesper Naarttijärvi som båda är ägare av företaget. Gymmet öppnar i samma byggnad som Leklust/Babyproffsen och Flügger färg precis intill Bodenvägen.

– Etableringen på Notviksstan passar oss perfekt. Det finns goda kommunikationsmöjligheter, bra med parkeringar och vi har nära till både Universitetsområdet, stora bostadsområden och flertalet arbetsplatser, säger Christian Naarttijärvi på NPC Gym.

Nu väntar en 6 månader lång hyresgästanpassning av lokalerna innan gymmet kan slå upp sina portar.

– Vår verksamhet står för både kvalité och bredd. I våra gym möter högkvalitativ utrustning design i samband med ett branschledande in houseutvecklat it-system, berättar Christian Naarttijärvi, delägare på NPC gym. Vi erbjuder attraktiv träning för en bred målgrupp med flera träningsformer under samma tak: friviktsträning, X-Fit (funktionellträning), maskinpark samt cardio och våra kunder kan träna när det passar dem eftersom vi har öppet dygnet runt, 365 dagar om året, berättar Christian vidare.

– Det här är ett viktigt bidrag till en bra mix av verksamheter för ett attraktivt Notviksstan. Vi är väldigt glada över att NPC väljer att öppna i våra lokaler med ett träningskoncept som kompletterar gymutbudet i Luleå, säger Jimmy Westerlund, Försäljningschef på Galären.

För mer information om den nya gymetableringen, kontakta gärna:
– Gunnar Tåhlin, vd Galären, 070-648 14 10, gunnar.tahlin@galaren.se
– Christian Naarttijärvi, delägare NPC Gym, 070-314 03 39, christian@npcgym.se


Bilder från NPC Gym i Kiruna. Foto: NPC Gym.

Wibergs flyttar till nya lokaler på Ytterviken i Luleå

Wibergs flyttar till nya lokaler på Ytterviken i Luleå

Företaget har tecknat hyresavtal om nya lokaler om drygt 900 kvm på Torpslingan 23. Inflyttningen är planerad till december 2024.
Norrbottens museum flyttar in i nytt föremålsmagasin

Norrbottens museum flyttar in i nytt föremålsmagasin

Efter en lång jakt på lämpliga lokaler har delar av museets samlingar äntligen hittat ett nytt hem.
Placerum Kapitalförvaltning etablerar sig i Luleå

Placerum Kapitalförvaltning etablerar sig i Luleå

Som ett led i expansionen längs Norrlandskusten öppnar Placerum Kapitalförvaltning kontor i Galärens lokaler.