Galären är nominerad till Kundkristallen 2024

I dagarna blev det officiellt att vi på Galären nominerats till Kundkristallen 2024 för resultatet i vår senaste hyresgästundersökning för bostäder som genomfördes i november 2023. Vi är nominerade i kategorin Största lyft serviceindex bostäder och vinnarna tillkännages under en prisutdelning på en fastighetsgala i Stockholm den 8 februari.

Vartannat år genomför vi på Galären en större nöjd-kund-undersökning bland våra bostads- och lokalhyresgäster med frågor om hur de upplever sitt boende eller sin lokal och vad de tycker om vår service som hyresvärd. Sedan 2014 har vi vi anlitat AktivBo för att genomföra undersökningarna. Hyresgästernas åsikter och synpunkter är viktiga för vårt utvecklings- och förbättringsarbete och förutom att vi får veta hur hyresgästerna trivs hos oss ger undersökningen oss möjlighet att göra jämförelser med fastighetsbranschen i hela Sverige.

Galären är nominerad till priset för Största lyft serviceindex bostäder tillsammans med två andra fastighetsbolag i samma storleksklass (200-999 lägenheter). På torsdag den 8 februari avgörs vinnaren under en prisutdelning på fastighetsgalan Benchmark event som arrangeras av AktivBo på Berns salonger i Stockholm.

Baserat på hyresgästernas egna omdömen om sina hyresvärdar har totalt 37 bolag chans att bli belönade med de åtråvärda Kundkristallerna 2024.

– Som vanligt är det ingen jury eller kommitté som avgör vinnarna – utan hyresgästerna själva, vilket gör Kundkristallerna till ett unikt pris i branschen. Det innebär att nomineringen till en kundkristall verkligen är ett bevis på att fastighetsbolagens kunddrivna arbete gör skillnad, på riktigt, säger Frida Kullh, VD på AktivBo Sverige i ett pressmeddelande om de nominerade bolagen.

Om Kundkristallen:
För att kunna bli nominerad till Kundkristallen behöver man vara ett stort eller medelstort fastighetsbolag som under 2023 har genomfört kundundersökningar tillsammans med AktivBo. Totalt förvaltar de medverkande bolagen 16 670 lokaler och 726 122 lägenheter. Kundkristallerna kommer att delas ut till de privata och kommunala fastighetsföretag som gjort den största förbättringen av sin service, samt till företagen med bästa totalresultat i kategorier inom service, produkt och varumärke. Benchmark Event genomförs för det 19:e året i rad och vinnare utses för både bostäder och lokaler i olika storleksklasser.

Årets pris har fokus på kulturen

Årets pris har fokus på kulturen

Galären delar årligen ut Kultur- och samhällsbyggnadspriset. 2024 fokuserar priset på kulturen. Läs mer om årets pris och juryarbetet här.
Förhandlingen om de nya bostadshyrorna för 2024 är klar

Förhandlingen om de nya bostadshyrorna för 2024 är klar

Överenskommelsen innebär att hyran höjs med 5,45 procent.
Glad påsk!

Glad påsk!

Med anledning av påsken har vi lite ändrade öppettider under vecka 13-14. Se våra aktuella tider här.