Luleås nya blomsterbutik har öppnat

Den 25 november öppnade Vera Vinterbell, ägare av Buketten, dörrarna till den nya blomsterbutiken på Hummergatan 3 i Luleå. Hon driver sedan tidigare Buketten i Piteå.

 Buketten blomstrar i våra lokaler på Skutviken. Här samsas snittblommor med krukväxter och inredning på 500 kvadratmeter i ett attraktivt läge.
– Innan jag tog beslutet att öppna i Luleå besökte jag andra butiker och kände att Buketten inte bara är ett komplement, utan något som saknats i Luleå. De kunder som har hunnit hitta hit har varit väldigt positiva och glada, säger Vera Vinterbell.

Hon tycker också om det centrumnära läget ett stenkast från Coop Arena.
– Skutviken är ett bra område med stor kapacitet som hela tiden växer.

För livets alla tillfällen
När Vera letade lokal föll hon för Galärens förslag som inte bara innefattade stora och luftiga ytor utan också stora skyltfönster. Här har hon, tillsammans med medarbetarna, möjlighet att skapa vackra blomster- och inredningsarrangemang.
– Vi kan verkligen blommor. Vi erbjuder både snittblommor och krukväxter samt även inredning för alla plånböcker och för livets alla tillfällen som bröllop och begravningar. Vi har lite blandade stilar på den inredning som säljs, allt från antikt till modernt. På sommaren säljer vi också sommarplantor.

Vera berättar att lokalen var bra anpassad för verksamheten som den var, men att några insatser har gjorts.

– Vi har målat och tapetserat och Karlssons Glas och Bygg från Piteå har fixat snickerier samt det nya glaspartiet som leder in till snittkylen. Lillpite Rör har utfört en del VVS-arbete och Galären ska också bygga om entrén till dörren så att vi enklare kan köra upp plantor. Men lokalen var i väldigt bra skick och det är jättefina personalutrymmen också. Vi trivs bra här och hoppas verkligen att Luleåborna hittar hit!Bukettens öppettider i Luleå
Mån-fre 9-18
Lör 10-15
Sön stängt

Norrbottens museum och Galären i nytt samarbete

Norrbottens museum och Galären i nytt samarbete

Norrbottens museum har tecknat avtal om drygt 600 kvm lokaler hos Galären för att lösa verksamhetens behov av magasinering.
Vi vill veta hur våra hyresgäster trivs hos oss

Vi vill veta hur våra hyresgäster trivs hos oss

Just nu genomför vi en undersökning med våra bostads- och lokalhyresgäster för att få veta hur de trivs hos oss och hur de upplever vår service.
Galären tecknar nytt hyresavtal med Skatteverket

Galären tecknar nytt hyresavtal med Skatteverket

Det nya avtalet är tecknat på 6 år och avser ca 2 000 kvm lokaler för myndighetens nya kontor i Luleå.