Luleås nya blomsterbutik har öppnat

Den 25 november öppnade Vera Vinterbell, ägare av Buketten, dörrarna till den nya blomsterbutiken på Hummergatan 3 i Luleå. Hon driver sedan tidigare Buketten i Piteå.

 Buketten blomstrar i våra lokaler på Skutviken. Här samsas snittblommor med krukväxter och inredning på 500 kvadratmeter i ett attraktivt läge.
– Innan jag tog beslutet att öppna i Luleå besökte jag andra butiker och kände att Buketten inte bara är ett komplement, utan något som saknats i Luleå. De kunder som har hunnit hitta hit har varit väldigt positiva och glada, säger Vera Vinterbell.

Hon tycker också om det centrumnära läget ett stenkast från Coop Arena.
– Skutviken är ett bra område med stor kapacitet som hela tiden växer.

För livets alla tillfällen
När Vera letade lokal föll hon för Galärens förslag som inte bara innefattade stora och luftiga ytor utan också stora skyltfönster. Här har hon, tillsammans med medarbetarna, möjlighet att skapa vackra blomster- och inredningsarrangemang.
– Vi kan verkligen blommor. Vi erbjuder både snittblommor och krukväxter samt även inredning för alla plånböcker och för livets alla tillfällen som bröllop och begravningar. Vi har lite blandade stilar på den inredning som säljs, allt från antikt till modernt. På sommaren säljer vi också sommarplantor.

Vera berättar att lokalen var bra anpassad för verksamheten som den var, men att några insatser har gjorts.

– Vi har målat och tapetserat och Karlssons Glas och Bygg från Piteå har fixat snickerier samt det nya glaspartiet som leder in till snittkylen. Lillpite Rör har utfört en del VVS-arbete och Galären ska också bygga om entrén till dörren så att vi enklare kan köra upp plantor. Men lokalen var i väldigt bra skick och det är jättefina personalutrymmen också. Vi trivs bra här och hoppas verkligen att Luleåborna hittar hit!Bukettens öppettider i Luleå
Mån-fre 9-18
Lör 10-15
Sön stängt

Nya bostadshyror för 2023

Nya bostadshyror för 2023

Galären har träffat en överenskommelse med Hyresgästföreningen om en generell höjning av bostadshyran på 4,1%.
DEKRAS nya lokaler tar form på Notviksstan

DEKRAS nya lokaler tar form på Notviksstan

I den nya volymen som byggs intill Bodenvägen skapar vi nya lokaler för både DEKRA Automotive och DEKRA Industrial.
Izakaya har kommit till stan

Izakaya har kommit till stan

På den nya restaurangen på Köpmangatan 18 erbjuds gästerna asiatisk mat från både det koreanska och det japanska köket. Läs mer här.