Leklust och Babyproffsen växer på Notviksstan

PRESSMEDDELANDE: Leklust- och Babyproffsenbutiken på Notviksstan utökar lokalerna och verksamheten på Banvägen. I dagarna tecknades ett nytt avtal med Galären om utökade ytor och en förlängning av det befintliga hyresavtalet.

Butiken som huserat på Notviksstan i 22 år, väljer nu att satsa vidare på området. En ökning av ytan ger verksamheten nya möjligheter att utvecklas. Barn- och babybutiken som erbjuder leksaker, spel och en gedigen babyavdelning med barnvagnsförsäljning, kan nu expandera ytorna.

– Med utökning av ytorna får vi nu en bättre butikslokal, vilket gör att vi förbättrar vårt utbud och vår produkttillgänglighet, säger Mikael Rautila, butikschef och ägare. Läget på Notviksstan är väl inarbetat för vår verksamhet och möjligheten att kunna skylta mot Bodenvägen, Luleås stora infartsled, är ett riktigt plus, berättar han vidare.

Så sent som 2017 renoverades butiken till en modern och ljus butik med nya ytskikt och effektiv och klimatsmart belysning.

– Leklust och Babyproffsen är sedan många år tillbaka Galärens hyresgäst, och vi är mycket glada och stolta över att vi får bygga ut vår affärsrelation, säger Vincent Lundahl. För några år sen hjälpte vi till att renovera butiken, och nu har vi förlängt avtalet och utökar lokalytan, berättar han vidare.

I samma byggnad finns Flügger AB som flyttade från Skutviken till Notviksstan och öppnade sin nya butik på Banvägen 25 i juni förra året.

För utförligare upplysningar, kontakta
Mikael Rautila, Leklust/Babyproffsen, 070-583 00 95, lulea@leklust.se
Gunnar Tåhlin, vd Galären, 070-648 14 10 eller gunnar.tahlin@galaren.se

Bild i pressmeddelandet på Mikael Rautila. Foto: Yours.

Placerum Kapitalförvaltning etablerar sig i Luleå

Placerum Kapitalförvaltning etablerar sig i Luleå

Som ett led i expansionen längs Norrlandskusten öppnar Placerum Kapitalförvaltning kontor i Galärens lokaler.
Hachi har hittat lyckan på Storgatan

Hachi har hittat lyckan på Storgatan

Hachi flyttar till större lokaler på Storgatan 52A i Luleå. Den 5 april har restaurangen premiär på den nya adressen.
Stark Arkitekter till nya lokaler

Stark Arkitekter till nya lokaler

I maj hittar man arkitektkontoret en trappa upp på Storgatan 52 i centrala Luleå. Läs mer här!