Galären erbjuder alla sina medarbetare utbildning i Hjärt- och lungräddning. Nu utbildas personalen även i Första hjälpen. De medarbetare som jobbar med olika installationsarbeten har dessutom ytterligare kompetens att bistå med vid exempelvis en elolycka.

Nyligen genomfördes årets utbildning i HLR för alla medarbetare på Galären. Därefter fullföljdes en Första hjälpen utbildning med delar av personalen. Denna typ av utbildningar är dock inget nytt hos Galären. Företaget har genomfört detta regelbundet sedan ca 10 år tillbaka.

HLR är en utbildning som räknas som färskvara och därför ser företaget till att möjligheten att utbilda sig sker vartannat år. Gemene man känner sig tryggare i att ingripa om man uppdaterar sin insats med jämna mellanrum.

– Våra medarbetare är speciellt noga med just HLR- utbildningen och efterfrågar den med kontinuitet, säger Jenny Öhman HR- och utbildningschef vid Galären. För Galären är utbildningarna en viktig investering. Vi vet att den här kompetensinsatsen skapar trygghet, fortsätter Jenny.

Medarbetarna på Galären rör sig över flertalet platser i staden varje dag och möter många människor i sitt arbete. Med en HLR- och Första hjälpen utbildning i ryggen kan alla anställda ingripa om en olycka är framme.

– Låt oss hoppas att vi slipper nyttja våra kunskaper, men blir det aktuellt så kan vi alla hjälpa till, berättar Andreas Bergström Förvaltningschef på Galären.

Förutom insatser i kontinuerliga utbildningar i HLR och Första hjälpen har Galären investerat i en hjärtstartare till kontoret, eftersom närheten till hjärtstartare kan vara livsavgörande när olyckan är framme.

Bildtext. Första hjälpen utbildning, på bild från vänster: Andreas Bergström, Krister Vikström, Tobias Johansson, Björn Kenttä, Peter Lind och Joakim Andersson, alla medarbetare på Galären. Foto: Galären.

Utbildning
Hlr

Galären på Business Arena Stockholm

Under torsdagen deltog vi på Business Arena i Stockholm då bostads- och fastighetsbolagen med högst Förvaltningskvalitet i årets Branschindexundersökning utsågs.

Galären nominerat till pris för bästa förvaltningskvalité

Galären har under flera år använt sig av Branschindex för årliga NKI-undersökningar. Nu står det klart att vi fått ett av de bästa förvaltningsresultaten inom kategorin kontor/lokaler.

Nyfiken på de nya bostäderna i kv Hägern?

Besök projektets webbplats och se visualiseringarna inifrån en trerummare och den nya relaxavdelningen.