Jimmy axlar ny roll på Galären

Från controller på ekonomiavdelningen till spindeln i nätet på försäljningsavdelningen. Jimmy Westerlund stortrivs i sin nya roll som försäljningschef på Galären.

Studierna förde honom från huvudstaden till Luleå 2009. Jimmy Westerlund studerade nationalekonomi på Luleå tekniska universitet och när han träffade kärleken i Luleå fanns det ingen anledning att återvända till Stockholm. I mars 2016 klev han in på Galären för första gången.

– Då började jag som controller på ekonomiavdelningen. Det har såklart varit väldigt roligt men jag är ingen typisk sifferekonom utan lockas också av det kommunikativa. Det har gjort det naturligt för mig att dras till försäljning, tillval, tilläggstjänster med mera. Jag har gradvis stöttat upp försäljningsbiten och till slut ställdes frågan från ledningen om jag var intresserad av att byta tjänst.

30-åringen tvekade inte en sekund och är alltså försäljningschef på Galären sedan 1 september.

– Det var ett solklart ja och det känns verkligen helt rätt. Galären är ett företag där det händer mycket väldigt fort. Det är korta beslutsvägar och det sitter aldrig fast när man har en bra idé på gång. Då får man stöttning i att utveckla och testa nya saker vilket är otroligt roligt.

Som försäljningschef fungerar Jimmy som spindeln i nätet mellan lokaluthyrare, den bostadsansvarige och konferensvärden.

– Tidigare har lokaluthyrning och bostadsuthyrning legat under två separata processer i företaget. Nu samlar vi allt under försäljningsavdelningen och vi märker att vi kan skapa en hel del synergier som bidrar till ett annat helhetstänk. Överlag blir det en hel del bollande angående processer, strategier och prioriteringar.

Även om Jimmy efter elva år i Luleå fortfarande kallar Stockholm för ”hemma”, så trivs han väldigt bra i staden. Under åren har Jimmy och sambon hunnit få två barn och familjelivet upptar en stor del av hans tid utanför arbetet. När han inte löptränar eller fiskar i fjällen om somrarna förstås.

Försäljning
Chef
Avdelning
Galären (208)
Försäljningsavdelning
Medarbetare (19)
Vi välkomnar vår nya controller Robert

Vi välkomnar vår nya controller Robert

Han är en engagerad och erfaren ekonom som sedan i februari arbetar som controller hos oss. Läs mer om honom här.
En trevlig midsommar önskar vi er

En trevlig midsommar önskar vi er

Midsommarveckan är här, och det innebär lite ändrade öppettider hos oss på Galären.
Vi önskar en trevlig nationaldag

Vi önskar en trevlig nationaldag

Torsdag den 6 juni firar vi Sveriges nationaldag och vårt kontor och vår bobutik håller stängt.